REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)
REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)
Y

REN Skincare
REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)

486 kr 615 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Leverans hem till dörren. Läs mer >
Gåva vid köp
Finns i paket
I Magazine (
)
REN Skincare
Mer från REN Skincare
Om produkten Artnr: B014480

Ett gel-serum som omedelbart lyfter, jämnar ut och fyller ut huden så huden blir dramatiskt fastare, mjukare och mer ungdomlig. En flytande matris av hyaluronsyra Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hydroxide och Porphyridium Cruentum Extract ger huden en superförsörjning med uppstramande fukt och stimulering av elastinsyntesen så att huden byggs upp och stramas upp på både kort och lång sikt.

Hyaluronsyra har positiva effekter långt utöver de vattenbindande och hudutfyllande egenskaperna som vi sedan tidigare känner till. Hyaluronsyrorna i REN Beauty Shot har ett specifikt spektrum av olika molekylvikter, motsvarande de som finns i huden, kopplade till kertinocytmembranets receptorer, CD44. Hyaluronsyra 1 fungerar som en budbärare och förbättrar cellsammanhållningen vilket leder till en åtstramande och lyftande effekt medan hylaluronsyra 2 startar en kedjereaktion djupt ner till de dermala fibroblasterna som stärker elastinsyntesen och ger ökad spänst i huden.

Hudtillstånd: Mogen
Hudtyp: Normal
Storlek: 30ml
Användning
Ingredienser

Notera att ingredienslistan kan ha ändrats. Vid allergi och/eller överkänslighet, kontakta kundtjänst innan köp. aqua (water), sodium hyaluronate, hydroxypropyl methylcellulose, phenoxyethanol, pullalan, carbomer, sodium, damascena flower water, citronellol, geraniol. hydroxymethylglycinate, rosa damascena flower oil, sodium hydroxide, porphyridium cruentum extract, rosa.

Why we love it

0

Baserat på 0 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Y
Wella EIMI Super Set (500ml)

139 kr 259 kr Rek.pris 

1
Y
Biotherm Bath Therapy Relaxing Cleansing Foam

79 kr 99 kr 99 kr Rek.pris 

1
Y
Y
Rituals The Ritual of Sakura Fragrance Sticks

250 kr 250 kr Rek.pris 

39

Senast visade

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >