REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)
REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)
Y

REN
REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)

649 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B014480

Ett gel-serum som omedelbart lyfter, jämnar ut och fyller ut huden så huden blir dramatiskt fastare, mjukare och mer ungdomlig. En flytande matris av hyaluronsyra Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hydroxide och Porphyridium Cruentum Extract ger huden en superförsörjning med uppstramande fukt och stimulering av elastinsyntesen så att huden byggs upp och stramas upp på både kort och lång sikt.

Hyaluronsyra har positiva effekter långt utöver de vattenbindande och hudutfyllande egenskaperna som vi sedan tidigare känner till. Hyaluronsyrorna i REN Beauty Shot har ett specifikt spektrum av olika molekylvikter, motsvarande de som finns i huden, kopplade till kertinocytmembranets receptorer, CD44. Hyaluronsyra 1 fungerar som en budbärare och förbättrar cellsammanhållningen vilket leder till en åtstramande och lyftande effekt medan hylaluronsyra 2 startar en kedjereaktion djupt ner till de dermala fibroblasterna som stärker elastinsyntesen och ger ökad spänst i huden.

Hudtyp:Torr
Storlek:30ml
Användning
Ingredienser

Notera att ingredienslistan kan ha ändrats. Vid allergi och/eller överkänslighet, kontakta kundtjänst innan köp. aqua (water), sodium hyaluronate, hydroxypropyl methylcellulose, phenoxyethanol, pullalan, carbomer, sodium, damascena flower water, citronellol, geraniol. hydroxymethylglycinate, rosa damascena flower oil, sodium hydroxide, porphyridium cruentum extract, rosa.

Why we love it

I Magazine (
)
RENMer från REN

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner