REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)
REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)

REN
REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot (30ml)

649 kr / 519 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B014480

Ett gel-serum som omedelbart lyfter, jämnar ut och fyller ut huden så huden blir dramatiskt fastare, mjukare och mer ungdomlig. En flytande matris av hyaluronsyra Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hydroxide och Porphyridium Cruentum Extract ger huden en superförsörjning med uppstramande fukt och stimulering av elastinsyntesen så att huden byggs upp och stramas upp på både kort och lång sikt.

Hyaluronsyra har positiva effekter långt utöver de vattenbindande och hudutfyllande egenskaperna som vi sedan tidigare känner till. Hyaluronsyrorna i REN Beauty Shot har ett specifikt spektrum av olika molekylvikter, motsvarande de som finns i huden, kopplade till kertinocytmembranets receptorer, CD44. Hyaluronsyra 1 fungerar som en budbärare och förbättrar cellsammanhållningen vilket leder till en åtstramande och lyftande effekt medan hylaluronsyra 2 startar en kedjereaktion djupt ner till de dermala fibroblasterna som stärker elastinsyntesen och ger ökad spänst i huden.

Hudtyp:Torr
Storlek:30ml
Användning
Ingredienser

Aqua (water), Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Phenoxyethanol, Pullalan, Carbomer, Sodium, Damascena Flower Water, Citronellol, Geraniol. Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hydroxide, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa.

I Magazine (
)
RENMer från REN

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Dermalogica Breakout Clearing Booster (30ml)

180 kr 225 kr

0
New
The Ordinary “Buffet” (30ml)

179 kr

0
New
Carita Lagoon Serum (30ml)

348 kr 695 kr

0

Senast visade

20% rabatt på all hudvård & hårvård*.