Recipe for Men 3-Way Gift Bag Red i gruppen Hudvård / Gift set & kits hos Bangerhead (B035557)
Recipe for Men 3-Way Gift Bag Red

Recipe For Men
Recipe for Men 3-Way Gift Bag Red

479 kr / 459 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B035557
Det perfekta presentkittet för honom som innehåller snygg häng-necessär av hög kvalitet. I den finns tre fullstora produkter av Facial Cleanser, Shaving Gel och Facial Moisturizer + med ett sammanlagt värde av 720 kr.

Recipe for Men Facial Cleanser 100 ml
Recipe for Men Facial Cleanser är en skön, djupverkande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts i porerna. Den tillför fukt och förbereder huden för rakning. Mild doft av mint och citrus och passar alla hudtyper. 

Recipe for Men Rakgel 100 ml
Recipe for Men Rakgel är en anti-inflammatorisk, mjukgörande rakgel med uppfriskande doft. Gelén är genomskinlig för att ge en ökad precision i rakningen. Den lyfter och mjukar upp skäggstråna för en bekvämare rakning. Den hala konsistensen gör att rakhyveln glider lätt. Mild doft av mint och citrus. Innehåll: 

Recipe for Men: Facial Moisturizer + 75 ml
Recipe for Men: Facial Moisturizer+ är en fuktighetskräm som är anpassad att användas efter rakning. Det är en något fylligare, djupfuktande fuktighetskräm för Dig som vistas i uttorkande miljöer, duschar ofta eller har naturligt torr hud. Den verkar närande, mjukgörande och lugnande, ger maximal fukteffekt och ökar hudens elasticitet. Mild doft av skog och gröna löv. Passar normal till torr hy. 

Storlek:100+100+75ml
Recipe For MenMer från Recipe For Men
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade