Real Techniques Retractable Bronzer Brush | Fri frakt & låga priser
Real Techniques Retractable Bronzer Brush
 Real Techniques Retractable Bronzer Brush
Y

Real Techniques
Real Techniques Retractable Bronzer Brush

225 kr / 203 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B007470

Hatar du finnar? Är du trött på att slänga bort pengar på behandlingar som inte funkar? Sluta slåss och se till att få bukt med finnarna en gång för alla – med nya Blackhead Killer, den fantastiska, helt naturliga sensationen inom hudvård som avlägsnar orenheter som leder till acne på bara några minuter.

Blackhead Killer är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort pormaskar, orenheter och överflödigt fett på bara några minuter. Inte veckor, inte dagar – inte ens timmar. På några minuter!

Fungerar på ett helt nytt sätt När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden!

Den tar även bort döda hudceller och ger hyn en fräsch look. När de döda hucellerna slipats bort känns huden renare, fräschare och lenare än någonsin!

Eftersom Blackhead Killer dödar bakterierna som orsakar acne motverkar den också framtida utbrott. Tänk dig själv – den tar inte bara bort finnarna direkt, den hjälper dessutom till att motverka att de kommer tillbaka!

Användning
Applicera bronzer där solens strålar träffar ansiktet först, som panna, näsa, kinder och haka för en naturlig, solkysst look
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Real TechniquesMer från Real Techniques

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Wet n Wild Powder Brush

69 kr

0
New
Y
e.l.f Cosmetics Contouring Brush

109 kr

0
Y
Wet n Wild Blush Brush

69 kr

0
New
Y
Sigma Beauty P87 Edge Precision Brush

195 kr

0
New
Y
Real Techniques Brush Crush 301 Foundation

152 kr 169 kr

1
Y
Sigma Beauty F80 Flat Kabuki Brush

249 kr

0

Senast visade

20% rabatt på hårvård* >