Rahua Shampoo
Rahua Shampoo
Ekologisk EKO

Rahua
Rahua Shampoo

375 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B001892

Rengör och balanserar ditt hår och hårbotten med detta naturliga schampo som ger liv och 'bounce', utan att torka ut ditt hår. Rahua shampoo är ett ekologiskt och organiskt schampo som passar alla hårtyper (rakt, lockigt, slitet, färgbehandlat m.m.) Rengör och behandlar även färgbehandlat hår skonsamt. Växten Palo Santo ger en delikat, lugnande doft samtidigt som den vårdar tillsammans med glutenfri quinoa, kokosnöt och sheasmör.

Rahua Schampo innehåller omega-9 rik Rahua olja, en mycket potent och stärkande olja utvunnen från Ungarahua nöten som växer djupt in i Amazonas regnskog. I århundraden har människor stamklättrat och plockat nötterna för hand, burit hem dem och producerat denna gyllene Rahuaolja. Oljemolekylen tränger in i hårstrået, binder sig och vårdar både på djupet och på fjällskiktet.

  • 100 % Naturligt.
  • 100 % Vegan.
  • 100 % Glutenfri.
  • 100 % Fri från syntetiska ämnen, parabener & sulfater.

EKO:EKO EKO
Storlek:237ml
RahuaMer från Rahua
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Anna H 2017-03-08 @ 17:11:16

Om man gillar silikoner och vill ha supermakt hår pga dem så är denna serie ingenting för Er. Vill du hellre ha ett hår som byggs upp från grunden, där ämnena inte stannar på ytan utan som verkligen vårdar håret på djupet, ja, då är denna serie helt magisk och du bör överväga att prova. Jag har 2 favoriter John master organics och denna serie. Rahua anser jag lite lite bättre men använder man schampot så bör man använda balsam efteråt. Jag använder mig mest av balsammetoden och då är dessa godkända sedan fuskar jag med deras schampo ibland då jag har ont om tid. De är så dryga så även fast de är dyra så kan man ta pytte lite och helst schamponera 2 gånger. I längden blir det då inte så dyrt / tillfälle!

Sabina P 2017-02-23 @ 17:22:00 Verifierad köpare

Det bästa shampo jag någonsin testat! Håret blir sllkeslent. Jag vill aldrig mer gå tillbaka till ett vanlig schampo. Trots att jag inte klippt mej på ett halvår så hade jag inga slitna toppar när jag var hos frissan. Som då tom berömde mig för hur välskött håret var.

+ Fler recensioner

Mer till dig

Fler varianter
Sale
Redken All Soft Shampoo

fr. 149 kr fr. 220 kr

Fler varianter
Sale
Redken Extreme Shampoo

fr. 149 kr fr. 220 kr

Fler varianter
Sale
Redken Volume High Rise Shampoo

fr. 149 kr fr. 220 kr

Bloggfavorit
Sale
Redken Extreme Duo

299 kr 600 kr

Fler varianter
Sale
Moroccanoil Hydrating Shampoo

fr. 218 kr fr. 229 kr

Senast visade

Ekologisk EKO
Rahua Shampoo

375 kr