Rädda ditt svall med dessa produkter

Hårvårdslösningar från Kérastase.

Då och då kommer hår och hårbotten i obalans. Då räcker det kanske inte bara med schampo, balsam och inpackning som återställare. Då kan det ibland krävas det där lilla extra. Vi nämner några vanliga hårvårdsdilemman och tipsar om några produkter som kan utgöra skillnaden mellan en dålig och en bra hårdag.


Önskar hälsosamma längder.

Har du längre hår men har svårt att kombinera det med hälsosamma längder så har Kérastase hårvårdsserien för dig nämligen Resistance Extentioniste. Men den produkt vi verkligen vill passa på att tipsa om är serumet i denna serie. Koncentrat med aktiva ingredienesr som stimulerar en hälsosam hårväxt och detta redan vid roten.


Bli kvitt en flagnande hårbotten.

Inte helt ovanligt är att du då och då upplever en torr alternativt oljig hårbotten med mjäll och flagnande som följd. Vill du ha en snabb, djuprengörande men fortsatt skonsam lösning så rekomenderar vi hårskrubbarna från Kérastase. Byt helt enkelt ut ditt vanliga schampo med en utav dessa två skrubbar och du får en mer exfolierande rengöring.


Inga livslösa frisyrer.

Känner du däremot att ditt svall saknar glöd så har du alltid håroljan från Kérastase. Enkel lösning för att få ett hår med mer glans, mindre frizz och som dessutom skyddar ditt hår vid värmestyling. Applicera 1-2 pump i antingen fuktigt eller torrt hår och styla därefter ditt hår som vanligt. Du får ett hår som inte bara ser friskare ut utan som nu även fått en boost med näring.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale (100ml) Y
Kerastase Fusio Scrub Purifying (250ml) Y
Kerastase Fusio Scrub Soothing (250ml) Y
Kérastase Resistance Serum Extentioniste (50ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >