Pureness från bareMinerals

Färre ingredienser men fortfarande lika effektivt.

Om vi rannsakar vår hudvård, hur stor del av innehållet känner vi igen om vi läser igenom ingredienslistan? För att inte tala om hur många olika ingredienser vi hittar. Kort sagt så har vi kanske inte så bra koll på vad vår hudvård faktiskt innehåller. Hudvård med en längre ingredienslista känns ju som en produkt med bättre innehåll? Falskt. Du kan få minst lika fantastiska resultat av produkter med färre substanser. Det gäller helt enkelt att hitta produkter med rätt innehåll. Som rengöringen och dagkrämen från bareMinerals Pureness. Medvetet innehåll där du fortfarande kan förvänta dig fantastiska resultat.


Rent innehåll.

I vardera nyhet hittar du endast 15 ingredienser, vilket är betydligt färre än vad du brukar hitta i bästsäljande rengöringar och dagkrämer. Helt enkelt hudvård som strävar efter ett mer rent innehåll. Dessutom är samtliga ingredienser även veganska. Trots den kortare INCI-listan har du fortfarande effektiv hudvård att vänta, vi berättar mer.


Effektiv hudvård.

I produkterna hittar du bland annat kokosvatten och kokosmjölk, som hydrerar, balanserar och verkar för att huden ska kunna bibehålla en bra fuktnivå. Du hittar även extrakt från opuntiakaktusen som förser huden med näring och antioxidanter. Produkterna är dessutom så rena och skonsamma att de även passar en mer känslig hudtyp.

Upptäck Bareminerals Pureness.

Filter
2 produkter
bareMinerals Pureness Gel Cleanser (120ml) Y
bareMinerals Pureness Gel Cleanser (120ml)

201 kr 285 kr Rek.pris 

0
bareMinerals Pureness Soothing Light Moisturizer (50ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >