Puma Time To Play Man Shower Gel (150ml) i gruppen Kroppsvård & spa / Kroppsrengöring / Badcreme & duschcreme hos Bangerhead (B008525)
Puma Time To Play Man Shower Gel (150ml)

Puma
Puma Time To Play Man Shower Gel (150ml)

99 kr / 73 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B008525

PUMA Time To Play för honom innehåller en berusande blandning av energiska citrusnoter som kontrasterar mot varma maskulina doftnoter. Doften PUMA Time To Play för honom är energisk, skarp och uppfriskande och ger en innovativ blandning av doftnoter som skapar en överraskande doft som stärker och inspirerar dig att inte ta livet för allvarligt och se det roliga i de vardagliga stunderna.

Toppnoterna: Doften inleds med en energigivande och upplyftande kick. De friska, krispiga toppnoterna av regnackord och den glittrande citruscocktailen med lime, citron och bergamott framhävs av fruktiga ananasnoter.

Hjärtnoterna: Hjärtnoterna med kylig, grön basilika och läcker melon, som understryks av den maskulina essensen av galban kompletterar doftens kyliga, uppfriskande inledning. Basnoterna: Doftens friskhet står i kontrast till de varma basnoterna, som inleds med en raffinerad typ av cederträ i kombination med fylligt labdanumharts. Ambra- och mysknoter blandade med patchouli utgör grunden till denna långvariga doft.

Storlek:150ml
PumaMer från Puma
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade