Primaluce från Bioline

Exfolierande syror i Primaluce.

Bioline och deras serie hudvård Primaluce är resultatet av mer effektiv men samtidigt säkrare användning AHA/PHA syror. Syror som verkar exfolierande och som gör att huden upplevs med mer lyster och ser klarare ut. Men det finns mer kunskap att hämta kring dessa syror. Nedan berättar vi mer om vad som skiljer AHA- och PHA-syrorna åt samt vad du har att vänta av Primaluce från Bioline.


AHA-syror.

De vanligaste AHA-syrorna som du finner i hudvård är glykolsyra och mjölksyra, inte helt förvånande är de två även de mest effektiva. Glykolsyra är den minsta molekylen i denna kategori och således bäst på att penetrera huden, bra att använda vid acne, pigmenteringar etc. Då mjölksyra även verkar återfuktande lämpar den sig för en mer torr hy.


PHA-syror.

Just denna syran passar kanske dig som upplever en lite känsligare hudtyp, detta eftersom att PHA-syran består av större molekyler som inte kan penetrera huden lika snabbt som exempelvis ovannämnd syra. Du har en syra som skonsamt exfolierar din hy och stimulerar cellförnyelsen samtidigt som den även binder fukt i huden. Du hittar olika kombinationer av AHA- och PHA- syror i Primaluce från Bioline.

Upptäck Bioline Primaluce.

Filter
9 produkter

Leverans hem till dörren. Läs mer >