Presenttips från Rituals

Gåvoset till mors dag.

Avkoppling paketerat i fina kit med produkter för både kropp och hem. Vem önskar sig inte lite rogivande egentid? Inte har du missat alla de gåvoset som återfinns i Rituals sortiment, perfekta att ge bort till någon du tycker om eller varför inte till dig själv. Frågar du oss så är dessa set alldeles perfekta presenter inför mors dag dessutom. Vi lyfter två favoritserier från Rituals som vi vet att mamma definitivt kommer uppskatta.

Just nu får du en Rituals Beauty To Go Ayurveda när du köper valfria produkter från Rituals för minst 350 kronor! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


The ritual of Sakura.

Den omåttligt populära Sakura-serien är en given succé inför mors dag. Produkter som innehåller bland annat körsbärsblomma och rismjölk som resulterar i en avkopplande doft och vars formula gör huden len, smidig och lystergivande. I serien hittar du produkter för både kropp och hem, scolla bland kiten nedan och ge bort lite härlig egentid.


The ritual of Ayurveda.

I produkter från Ayurveda-serien hittar du ingredienser som indisk ros och sötmandelolja. Indisk ros har rogivande egenskaper och sötmandelolja är rik på både proteiner och vitaminer och verkar mjukgörande och återfuktande. The ritual of Ayurveda är inspirerad av uråldrig indisk tradition och verkar för en mer balanserad livsstil.

Shoppa produkterna.

Filter
9 produkter
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ritual M Y
Rituals Discovery Set Sakura Y
Rituals Discovery Set Sakura

195 kr 285 kr Rek.pris 

0
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Treat Set Y
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ceremony Y

Leverans hem till dörren. Läs mer >