Pre-tanning tips

Preppa brännan med Rituals.

När det kommer till en hållbar, jämn och naturlig tan är förarbete key. Framför allt om brännan är gjord med lite alternativa metoder (läs: brun utan sol-produkter). Vi har samlat lite tips för hur du får en naturlig fake tan som bara skriker “nyligen hemkommen efter två veckor i Marbella”.


Step #1.

För en jämn tan måste först döda hudceller och smuts bort, ett problem du enklast löser med en body scrub. Tur då att Rituals har en hel del exfolierande body scrubs i din favorit Ritual att erbjuda. Du kan även använda en skrubbhandske så du är 100% säker that you left no dead skin cells behind. Använd en mild peeling om det gäller ansiktet.


Step #2.

Efter skrubb kan huden kännas lite extra torr så återfukta! Detta eftersom att torra partier suger åt sig mer av BUS-produkten och gör att du får en ojämn färg. Vissa delar av kroppen behöver lite mer omsorg, till exempel knäna och armbågarna. Applicera en återfuktande body lotion (Vi slår ett slag för Rituals body cream) och en jämn bränna är inte långt bort.


Step #3.

En bra fake tan går ej att stressa fram. Planera in en dag i kalendern som du vet att kvällen kommer spenderas hemma. Börja applicera BUS-produkten på fötter och ben och arbeta dig uppåt, avsluta med händerna. Låt torka i någon timme innan du hoppar in i duschen för att skölja bort eventuellt överflöd, sen klart! En snyggare bränna har aldrig varit enklare.

Shoppa produkterna.

Filter
8 produkter
Rituals The Ritual of Sakura Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual of Happy Buddha Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual of Ayurveda Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual of Sakura Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual of Hammam Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual of Ayurveda Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual of Hammam Body Cream (220ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄