Populära hårvårdslösningar

Favoriter från Kérastase.

Många av oss har någon gång testat Kérastase och för de flesta av oss var det kärlek vid första ögonkastet. Flera produkter har fått hänga med i hårvårdsrutinen ett bra tag. Absolut inget negativt i det förutom det faktum att du kanske går miste om andra fantastiska hårvårdslösningar i deras sortimentet. Därför tänkte vi lyfta våra absoluta favoriter, kanske delar vi samma eller också är de helt främmande för dig? Vi lyfter några produkter inom schampo och balsam men det krävs ofta mer än så för ett starkt och friskt svall. Scrolla ner och kanske hittar du en ny trogen hårvårdsvän.


Inte bara rengörare.

Kérastase har sannerligen hårvårdslösningen för alla typer av hår, titta bara på deras omfattande sortiment av schampo. Upplever du ett skadat hår som behöver förstärkning i längderna? Resistance Bain Extentioniste gör just det. Har du snarare problem med torrt hår så är det klassikern Nutritive Bain Satin 2 du ska vända dig till. Önskar du däremot mer volym så säg hej till Densifique Bain Densité. Hårbad som skapar hårtäthet utan att tynga ner. Känner du dock att ditt hår redan tyngs ner, kanske av en fet hårbotten så verkar Specifique Bain Divalent för att balansera denna. Slutligen måste vi givetvis tipsa om Blond Bain Ultra Violet, schampo som tar bort varma toner i blonda hår. Givetvis rekommenderar vi att använda motsvarande balsam från respektive serie, för en duo som kompletterar varandra.


Mer än bara en duo.

Det är dock mer till ett friskt svall än bara bra schampo och balsam. Som t.ex. en hårinpackning någon gång i veckan för att ge håret en intensivbehandling. Favoriter här är Nutritive Masque Fins, inpackning för dig med fint och torrt hår som behöver intensiv näring, och Resistance Masque Force Architecte, hårmask som reparerar skadat hår. I samma hårvårdsserie hittar du Resistance Ciment Thermique, värmeskydd som motverkar kluvna hårtoppar. Bland favoriterna finner du även Blond Cicaflash, vårdande behandling för dig med blekt hår. Hyaluronsyra och edelweiss verkar för ett starkare och mjukare blont hår. Sist men inte minst måste vi givetvis lyfta denna ikon till hårvårdsprodukt, Elixir Ultime L'Huile Originale. Innehåller en kombination oljor som gör håret återfuktat och glansigt.

Shoppa favoriterna.

Filter
14 produkter
Kérastase Blond Bain Ultra Violet (250ml)
Kérastase Blond Bain Ultra Violet (250ml)

194 kr 242 kr Rek.pris 

24
Kérastase Resistance Ciment Thermique (150ml)
Kérastase Blond Cicaflash (250ml)
Kérastase Blond Cicaflash (250ml)

266 kr 332 kr Rek.pris 

21
Kérastase Specifique Bain Divalent (250ml)
Kérastase Specifique Bain Divalent (250ml)

190 kr 237 kr Rek.pris 

12
Kérastase Nutritive Fondant Magistral (200ml)
Kérastase Resistance Bain Extentioniste (250ml)
Kérastase Resistance Fondant Extentioniste (200ml)
Kérastase Densifique Bain Densité (250ml)
Kérastase Densifique Bain Densité (250ml)

190 kr 237 kr Rek.pris 

7
Kérastase Densifique Fondant Densité (200ml)
Kérastase Resistance Masque Force Architecte (200ml)
Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale (100ml)
Kérastase Nutritive Masque Fins (200ml)
Kérastase Nutritive Masque Fins (200ml)

278 kr 347 kr Rek.pris 

5
Kérastase Nutritive Bain Satin 2 (250ml)
Kérastase Densifique Bain Densite (500ml)
Kérastase Densifique Bain Densite (500ml)

258 kr 323 kr Rek.pris 

2

Leverans hem till dörren. Läs mer >