Peptide 21 från Peter Thomas Roth

“There is strength in numbers”

Det bevisar i alla fall dessa nyheter från Peter Thomas Roth, de innehåller nämligen 21 peptider därav namnet Peptide 21. Denna nya serie hudvård verkar för att effektivt behandla ansikte och hals och leverera en hy med mindre synliga rynkor, bättre elasticitet och med mer lyster. Nyheterna innefattar en exfoliering, ett serum och en återfuktare. Vi berättar mer om dessa anti-aging nyheter nedan.


Förberedande exfoliering.

Synliga porer, ojämn hudton och textur, fina linjer och rynkor. Med nyheten Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads kan du behandla samtliga ovannämnda hudvårdsdilemman. Aminosyrorna i produkten verkar för att exfoliera din hy för mer lyster och för att preppa den för efterkommande hudvård. Dessutom kan du se aminosyra lite som en byggsten för peptider, därav måste vi rekommendera att följa upp nyheten med ytterliggare nyheter d.v.s. de du finner nedan.


Fullproppad med peptider.

I denna nya serie hudvård innefattas även ett nytt serum och återfuktare, med 21 peptider och neuropeptider i respektive. Och varför är det så bra egentligen? Peptider är kort sagt små proteiner som finns i huden och agerar som kommunikatörer hudceller emellan för att berätta hur de ska agera för att bibehålla bästa hudkvalitet. I dessa två nyheter hittar du peptider som verkar anti-aging, serumet verkar för att reducera synliga rynkor och återfuktaren gör din hy åter fast och med spänst.

Upptäck nyheterna.

Filter
3 produkter
Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads (60pcs) Y
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (30ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >