Optimera hudförnyelsen under natten med detta serum från Omorovicza

Ta vara på skönhetssömnen med ett nattserum.

Visste du att huden har helt andra behov på natten jämfört med på dagen? Varje cell i din kropp har sin egen biologiska klocka, vilket betyder att de fungerar på olika sätt olika tidpunkter på dygnet. På natten startar huden att reparera sig själv samtidigt som produktionen av kollagen och elastin ökar, proteiner som påverkar hudens åldrande. Men varför bara sova när du kan drömma? Optimera hudens förnyelse under natten med nattserumet Midnight Renewal från Omorovicza.


Serumet som jobbar natt.

Nya Midnight Renewal är ett kraftfullt anti-age-nattserum framtaget för att sätta fart på hudens reparation under natten och tillhöra näring. Den veganska formulan hjälper till att skydda mot förtidigt åldrande och hudskador. På natten dämpas talgproduktionen och hudens barriär blir mer genomtränglig, vilket innebär att aktiva ingredienser enklare kan tas upp. Genom att tillföra fukt minskas dessutom vätskeförlusten som sker när du sover.


Boosta cellförnyelsen.

På ingredienslistan hitta vi retinal, en form av A-vitamin som ökar hudens cellförnyelse vilket gör rynkor och linjer blir mindre framträdande. Mikroalger återställer den naturliga dygnsrytmen och skyddar mot skadliga effekter av dagens stress medan havrelipider i kombination med Omorovicza signaturingrediens Healing Concentrate jobbar för att återställa hudens barriär och ge en fylligare, mjukare och lenare hud.


Föryngrande kvällsrutin.

Använd Midnight Renewal varje kväll, på morgonen kommer din hud att kännas strålande fräsch! Nattserumet är utformad för att passa alla hudtyper, men om du har känslig hud kan en lätt rodnad uppstå. Om detta inträffar, använd produkten en till två gånger i veckan för att bygga upp tolerans. Tips! Få ut det mesta av Midnight Renewal genom att använda den tillsammans med befintliga natthjältar, som Omorovicza Rejuvenating Night Cream.

Shoppa produkten.

Filter
produkter
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >