Optimalt solskydd

Solskydd från PRIORI.

Fina vårdagar betyder för många längre dagar i solen. Såklart ska du göra det! Men glöm inte bort din hy i vårsolen. Vi tipsar om några optimala solskydd från PRIORI.

Just nu får du en Priori LCA fx140 Barrier Restore Complexe (10ml) till ett värde av 145 kronor när du köper en valfri produkt från Priori! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


Mer effektiva skydd.

Solexponering och god hudhälsa var länge en ekvation som inte alltid gick ihop. Men in trädde solskyddsfaktorn och förändrade vår hudvårdsrutin för alltid. Dessutom har dessa solskydd bara blivit bättre med åren. Bättre, säkrare och mer hållbara skydd i kombination med att formulan nu ofta har en lättare textur i förhållande till deras föregångare. Ett solklart strålande exempel på detta är solskydden från PRIORI. Här har du två olika solskydd med SPF45 att vänta, en neutral nyans och en lätt tinted sådan. Vi berättar mer om dessa nedan.


Solskydd med fyra nivåer.

Visste du till exempel att dessa solskydd kommer med fyra nivåer av skydd? Bland annat så skyddar titandioxid och zinkoxid din hy från UVA- och UVB-strålning. Dessutom innehåller dem DNA enzyme complex som verkar för att efterlikna hudens enzymer för att reparera eventuella skador. Utöver det så skyddar solskydden även huden från skador orsakade av infrarött och blått ljus. Som om inte det vore nog så innehåller formulan även antioxidanter som gör att huden även har skydd mot fria radikaler.

Shoppa produkterna.

Filter
2 produkter
PRIORI Tetra Fx251 SPF 45 Color Guide (50ml) Y
PRIORI Tetra Fx250 SPF 45 Universal (50ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄