Ole Henriksen Wonderfeel Double Cleanser (100ml) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Ole Henriksen Wonderfeel Double Cleanser (100ml) i gruppen Hudvård / Ansiktsrengöring / Rengöringsgel hos Bangerhead (B037120)
Ole Henriksen Wonderfeel Double Cleanser (100ml)
Y

Ole Henriksen
Ole Henriksen Wonderfeel Double Cleanser (100ml)

340 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B037120

Wonderfeel Double Cleanser avlägsnar makeup och rengör huden i ett enkelt steg. Denna klassiska cold cream ger en totalspaupplevelse även åt den torraste och känsligaste hy. Coldcreams har traditionellt använts i flera hundra år för att avlägsna makeup. Men med sin lätta textur och återfuktande egenskaper är det svårt att hitta en bättre rengöring.

Krämen som sköljes bort, avlägsnar lätt långvarig och vattenfast makeup och rengör på djupet såatt alla spår av smuts och olja försvinner - detta samtidigt som huden ges långvarig återfuktning. Istället för att utsätta känslig hy för onödig stress och ovarsam rengöring (eller till och med två-stegs-rengöring) gör denna lätta och lyxiga rengöring hyn uppfriskad och stärkt.

Oles innovativa botaniska och näringsrika formulagaranterar att huden inte känns uttorkad efter rengöring. Torr och känslig hy känns istället rengjord, mjuk med en Ole-lyster.

Storlek:100ml
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Ole HenriksenMer från Ole Henriksen

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Christina Ö 2019-08-13 @ 20:40:42

Underbar doft. Bra rengöring och är mild mot känslig hy.

+ Fler recensioner

Senast visade