Olaplex

Hårtreatment utan dess like.

Kanske att du har hört talas om Olaplex tidigare men vet du egentligen vad det är och hur det verkar? Vi tänkte ta tillfället i akt och förklarar vad det egentligen är som gör Olaplex så unikt och så omåttligt populärt. Upptäck Olaplex unika teknologi och klicka hem hela rutinen - inklusive den nya dunderfavoriten Olaplex No.6 Bond Smoother. Ditt hår kommer att tacka dig!


Vad är Olaplex?

Snubblat över begreppet men inte riktigt hundra på vad det innefattar? Olaplex är en patenterad molekyl som nu finns i flertalet produkter. Bland annat Olaplex No.3 Hair Perfector, en hårbehandling som reparerar håret och som kan användas både på salong eller mellan besöken.


Hur fungerar det?

Hemligheten bakom framgångarna är Olaplex förmåga att sammanlänka hårets svavelbindningar. Meaning? Håret får, som vi är bekanta med, utstå en hel del slitage. Vi färgar och bleker, plattar och fönar. Olaplex verkar för att håret ska återfå styrka i varje strå.


Nyhetssläpp?

Olaplex can do no wrong! Varje nyhet tycks bli succé och nu är det dags igen. Olaplex No.6 Bond Smoother är en leave-in creme som gör att du kan säga hej då till frizz och flygigt hår. Såklart har den vårdande egenskaper och verkar reparerande och återfuktande. Du hittar givetvis denna saviour hos Bangerhead.

Shoppa Olaplex.

Filter
4 produkter
Olaplex No.3 Hair Perfector (100ml)
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >