Ögonserum från Verso

Har du ett öga för bra hudvård?

Sådana fall kan du inte ha missat Verso och dess anti-aging produkter. Just huden kring ögonen är aningen tunnare och känsligare än den i övriga ansiktet. Därför kan det vara lite lurigt att finna hudvård som är effektiv men fortsatt skonsam nog för detta område. Lite lurigt innan det att Verso lanserade Super Eye Serum det vill säga. För nu är dilemmat löst. Vi berättar mer nedan.


Mycket mer skonsam.

Låt oss snabbt först få förklara retinol 8 som du finner i detta ögonserum. För är du bekant med retinol sedan tidigare så har du nog fått höra att detta A-vitamin ska användas med försiktighet, helst inte användas i området kring ögonen alls. Men det är här Verso och deras retinol 8 kommer in och gör det hela möjligt. Detta är nämligen en mycket mer skonsam variant av det vanliga retinolet, som gör att det funkar alldeles utmärkt att använda som ögonserum. Detta retinol kan du även använda dagtid.


Mycket mer effektiv.

Retinol 8 är dessutom mycket effektivare än vanligt retinol, åtta gånger så effektivt till och med. Retinol 8 can do no wrong? Inte konstigt att detta serum är så bra på att trolla bort fina linjer, rynkor och pigmenteringar kring ögonen. En mix av peptider i detta ögonserum gör att du slipper påsar och mörka ringar under ögonen. Likt många produkter från Verso finner du även gurkmeja i denna, ingrediens fullproppad med antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

Shoppa produkten.

Filter
1 produkter
Verso Super Eye Serum (30ml) Y
Verso Super Eye Serum (30ml)

649 kr 750 kr Rek.pris 

2

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄