NYX Professional Makeup Angel Veil - Skin Perfecting Primer | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
NYX Professional Makeup Angel Veil - Skin Perfecting Primer
NYX Professional Makeup Angel Veil - Skin Perfecting Primer
Y

NYX Professional Makeup
NYX Professional Makeup Angel Veil - Skin Perfecting Primer

195 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B009990

Denna fräscha formukla skapar en bekväm kudde på huden för att förbättra makeup-appliceringen. Den otroliga formulan skapar en mjuk jämn duk som minimerar glans och gör appliceringen felfri. Din hud kommer att kännas som det har berörts av en ängel.

Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Elina R 2019-02-01 @ 10:33:24

Älskar! Är 28 år har akne med kombo hud med stora porer på kinderna. Och denna är SÅ BRA för min hy! Väldigt tjock och dryg och silikonig. Den blurrar verkligen ut mina porer o fina linjer, huden känns mjuk och redo för foundation. Och priset är ju kanon! Testa ni kommer älska den om ni gillar en tjock primer som gör att dina porer försvinner!

Elina R 2019-02-01 @ 09:10:04

Älskar dennaÄr 28 år har akne med kombo hud som är lite oljig med stora porer på kinderna. Och denna är SÅ BRA för min hy! Väldigt tjock och dryg och silikonig. Den blurrar verkligen ut mina porer o fina linjer, huden känns mjuk och redo för foundation. Och priset är ju kanon! Testa ni kommer älska den om ni gillar en tjock primer som gör att dina porer försvinner ??bilderna gör den inte rättvisa men man kan se att mina porer blir mindre synliga.

+ Fler recensioner