Nyheter inom Pro-Collagen

Nytt från Elemis.

Favoritserien inom favoritmärket har lanserat några framtida favoriter. För att tala klarspråk. Hudvårdsserien Pro Collagen från Elemis har utkommit med lite nyheter. Och yes, vi lyfter dessa nedan. Dessutom finner du i sortimentet nu en större variant av en av deras mest omtyckta produkter, kan du gissa vilken? (Psst, svaret finner du några scroll ner)


Vårdande rengöring.

Bärstenssyra, mjölksyra och ferulinsyra verkar tillsammans för att lossa och ta bort döda hudceller och samtidigt förse huden med fukt och lyster. Precis vad vi önskar av en rengöring och det är precis vad Pro-Collagen Energising Marine Cleanser gör. Denna gelrengöring full med mineraler blir till ett härligt skum efter kontakt med vatten och tar skonsamt bort makeup och smuts utan att torka ut din hy.


Skonsam peeling.

Det är inte bara ovan nyhet som innehåller flertalet syror, det gör även Pro-Collagen Tri-Acid Peel. Här finner du en annan kombination syror men som även de verkar återfuktande men där fokus ligger på att exfoliera. Du får färre synliga linjer och upplever en hy som är jämnare i hudton och med naturlig lyster. Applicera i ansikte och på nacke, undvik ögon och läppar, och låt verka 15 minuter innan du sköljer bort.


I större format.

Det är inte bara sprillans nya produkter vi vill passa på att presentera, utan varumärket utkommer nu med en limiterad utgåva av deras storfavorit Pro-Collagen Marine Cream. Denna anti-aging kräm kommer nu nämligen i en dubbelt så stor variant, nämligen 100ml, och dessutom i en rosa förpackning. Samma innehåll, bara mer utav det goda helt enkelt. Du hittar denna limiterade version och ovannämnda nyheter nedan.

Shoppa nyheterna.

Filter
3 produkter
Elemis Kit: Pro-Collagen Marine Cream BCC (100ml) Y
Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser (150ml) Y
Elemis Pro-Collagen Tri-Acid Peel (30ml) Y
Elemis Pro-Collagen Tri-Acid Peel (30ml)

724 kr 965 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄