Nyheter från MAC Cosmetics

Skyddande och väldoftande nyheter.

MAC Cosmetics senaste lansering är allt vi någonsin önskat (och lite till). Deras Prep+Prime Fix+ kommer nu med SPF plus att de även lanserar deras settingspray i härligt somriga dofter som är perfekt att ta med sig i handbagaget. Product launch done right! Vi vet att du kommer vilja veta mer om dessa fantastiska lanseringar, därför har vi samlat lite information nedan, just for you!


Travelsize med sommardofter.

MAC Cosmetics omåttligt populära settingspray Prep+Prime Fix+ kommer nu i flaskor om 30ml och med fräscha dofter passande för sommaren. Ansiktsspray som fixerar din makeup så den sitter där den ska helt enkelt. Nu alltså även i dofterna pion, vattenmelon, ananas, gurka och vitt te. Vilken kommer du klicka hem?


Ansiktsspray med solskydd.

Lätt SPF för ansikte som även ska gå att applicera efter makeup är inte alltid lättfunnet. Men nu har vi hittat den. Prep+Prime Fix+ SPF30 kan appliceras både under och över din makeup och innehåller puder som gör att du slipper en blank finish som solskydd ofta kan ge. Ansiktsspray som både skyddar din hy från UVA och UVB samt verkar återfuktande.

Shoppa nyheterna från MAC Cosmetics.

Filter
produkter

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄