Nyheter från Briogeo

Tips och tricks.

Långa, friska längder. Balanserad och lugn hårbotten. Starkt och motståndskraftigt. Briogeo fixar ett hälsosamt hår och hårbotten på ett kick. Varumärket har flera omtyckta hårvårdsserier, nu har de dessutom lanserat flertalet resekit inom dessa serier. Du finner dem nedan. Vi passade också på att lyfta ytterligare lanseringar som tillkommit i sortimentet det senaste som vi verkligen tycker förtjänar en stund i strålkastarljuset. Botanisera bland nyheterna nedan.


Nyfunna favoriter.

Briogeo har flera nyheter att stoltsera med som redan hunnit bli nyckeln till det perfekta svallet för många. Volumizing Blow Dry Spray är ett exempel. Ger inte bara mer volym, den absorberar även överflödig olja så du kan förlänga tiden mellan föningarna. Även Dry Shampoo förlänger tiden mellan tvättarna. Trollhassel gör att detta torrschampo även verkar för att normalisera talgproduktionen i stället för att bara ge en tillfällig lösning. Känner du däremot att du upplever ett torrt hår så tipsar vi om Rosehip Argan & Coconut Oil Blend. Hårolja som ger glans, tar bort frizz och som skyddar mot värme. Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème verkar även den värmeskyddande. Används innan värmestyling för att undvika torrt och frizzig hår.


Smidiga resekit.

Men våra tips slutar inte där. Briogeo kommer nu ut med travel kits med produkter från några av våra favoritserier. Nu kan du till exempel klicka hem schampo, inpackning och leave-in mask från Don’t Despair, Repair. Serie som återställer torrt och skadat hår så du får glansigt och friskt svall igen. Även Scalp Revival, hårvårdsprodukter för en mer balanserad hårbotten, finns nu som ett behändigt travel kit. Är det däremot mer volym som behövs så är kitet från Blossom & Bloom antagligen en bättre match. Maltodextrin, ingefära och biotin som du finner i hårvårdsserien gör håret fylligare. Slutligen har den frizztämjande serien Farewell Frizz också fått sig ett kit i sin ära. Produkter som återfuktar och som dessutom skyddar mot framtida slitage.

Shoppa produkterna.

Filter
8 produkter
Briogeo Farewell Frizz Travel Kit Y
Briogeo Farewell Frizz Travel Kit

249 kr 299 kr Rek.pris 

0
Briogeo Dont Despair, Repair! Travel Kit Y
Briogeo Dont Despair, Repair! Travel Kit

249 kr 299 kr Rek.pris 

0
Briogeo Scalp Revival Charcoal + Biotin Dry Shampoo (50ml) Y
Briogeo Blossom & Bloom Volumizing Travel Kit Y
Briogeo Scalp Revival Travel Kit Y
Briogeo Scalp Revival Travel Kit

299 kr 299 kr Rek.pris 

2

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄