Nyheter från Björn Axén

Nytt på hårvårdshyllan.

Ny säsong men samma hårbehov som måste tillfredsställas. Samma behov men nya innovationer att lösa dem med. Björn Axén har lanserat hårborstar utifrån olika användningsområden samt kompletterat deras sortiment av torrschampo med en ny fräsch doft. Fortsätt scrolla så kan du läsa mer om dessa lanseringar från denna svenska hårvårdsexpert.


Torrschampo.

Vi har några goda nyheter till dig, nyheterna från Björn Axén innebär nämligen ett omtyckt torrschampo med en ny doft. För torrschampo kan man aldrig ha för många av, eller hur? Lanseringen betyder ett hår som upplevs åter fräscht och med doft av melon som stannar kvar länge i håret. Passar alla hårtyper, ger lätt volym och har en vegansk formula.


Borstar.

Inte bara det utan Björn Axén lanserar även fyra nya borstar med högkvalitet men med ett lägre pris, det bästa av två världar om du frågar oss. Du hittar en utredningsborste, en volymborste, en fönborste och en borste perfekt för dina våta längder. En borste för alla tillfällen helt enkelt. Du hittar samtliga nyheter några scroll ner.

Shoppa nyheterna.

Filter
5 produkter
Björn Axén Dry Shampoo
Green Apple 150ml Sweet Blossom 150ml Sunny Grapefruit 150ml Melon Mist 150ml
Björn Axén Dry Shampoo

100 kr Rek.pris 

5
Björn Axén Blowout Brush Volume & Curls

Leverans hem till dörren. Läs mer >