Ny medlem i Advanced Night Repair-serien

Rescue & reset.

Älskade, underbara och fantastiska Advanced Night Repair. Inte har du missat att hudvårdsserien fått en ny medlem? Advanced Night Repair Intense Reset. Nu kan även du återfå balansen i ditt liv. Lite magstarkt påstående men du kommer definitivt få en mer balanserad hy efter att du provat denna nyhet, det kan vi i alla fall skriva under på. Du hittar allt du behöver veta om lanseringen nedan. 


Why is it needed?

Vår hy påverkas av både yttre och inre faktorer som har en direkt effekt på din hudhälsa. Stress, ändringar i årstid och föroreningar är alla exempel på skeenden som kan få din hy i obalans. En återställare behövs. In träder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate. En balanserad hy har aldrig varit enklare att återfå.


How does it work?

Koncentratet verkar för att motverka irritation, glåmighet och torrhet. Resultatet? Du får en jämn och fin hy som strålar. Dessutom förser formulan din hy med fukt i upp till 24 timmar. Använd som en del av din kvällsrutin. Den ska appliceras efter serum och kan användas några dagar i veckan eller när din hy känns lite obalanserad helt enkelt.

Upptäck Advanced Night Repair.

Filter
1 produkter

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄