Nioxin Trialkit System 5 i gruppen Man / Hårvård / Schampo hos Bangerhead (B028553)
Nioxin Trialkit System 5

Nioxin
Nioxin Trialkit System 5

399 kr / 319 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
I Magazine (
)
Nioxin
Mer från Nioxin
Om produkten Artnr: B028553

De innovativa 3-stegssystemen från NIOXIN bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen. Håret ser tjockare och tätare ut.

Det kompletta Nioxin-systemet påverkar håret på fem sätt så att det ser tjockare ut:

1. Mindre håravfall pga. avbrutna hårstrån.
2. Håret ser tätare ut.
3. Hårstrånas textur ökar.
4. Bidrar till att stärka hårets motståndskraft mot skador.
5. Tar bort överskott av talg från hårbottnen.

System 5 är speciellt framtaget för normalt till tunt, medelgrovt till grovt, kemiskt behandlat hår. Det är mjukgörande samtidigt som det återställer fuktbalansen i håret och fräschar upp hårbottnen.

NIOXIN Cleanser (150 ml) hjälper till att ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten. Rengör för att få håret att se tjockare ut.

NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml) är en lätt balsamprodukt som bidrar till att ge håret motståndskraft och att kontrollera fuktbalansen.

NIOXIN Scalp Treatment (50 ml) innehåller antioxidanter och växtextrakt som ger en känsla av nytvättad, fräsch hårbotten.

Information om systemet: Volymskapande, kosmetisk behandling, som inte ska sköljas ur, för märkbart håravfall – med solskyddsfaktor SPF 15 för att skydda huden i hårbottnen, och med antioxidanter och växtextrakt som fräschar upp hårbottnen.


Hårtyp: Håravfall
Produktserie: Nioxin System 5
Storlek: 150+150+50ml
Användning
Cleanser: Applicera i vått hår och massera försiktigt in i hårbottnen och håret. Löddra i 1 minut. Skölj noggrant. Scalp Revitaliser: Efter rengöring, fördela i hårbottnen och genom hela håret. Låt verka i 1-3 minuter. Skölj noga. Scalp Treatment: Applicera direkt i handdukstorkat hår och massera varsamt in i hårbottnen. Skölj inte ur. En viss rodnad kan uppstå efter användning - men lägger sig snabbt. Använd produkterna tillsammans och dagligen för bästa effekt.
Ingredienser

Why we love it

5

Baserat på 1 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
Elin Helene 2020-06-19 @ 08:48:09 Verifierad köpare

Jag har testat ''Nioxin Trialkit System 5'' i över 1 månad nu. Jag har provat många produkter under årens lopp på grund av att jag har slitet och tunt hår med torr och ömtålig hårbotten. För mig är det en lättnad att ha hittat en hårvårdsserie som uppfyller mina behov och som är anpassad till personer med skadat och tunt hår. Tidigare har jag använt produkter från olika märken och känt mig osäker på vilka produkter som är anpassade för just min hårtyp.När jag schamponerar håret med ''Nioxin Cleanser'' känner jag att min hårbotten blir renare och att håret inte känns lika flottigt efter ett par dagar.Balsamprodukten ''Nioxin Scalp Revitalizer'' gör att håret blir lätt att kamma ut och tillför fukt till håret.''Nioxin Scalp Treatment'' är en av de bästa leave-in produkterna som jag har provat. Produkten är lättapplicerad och jag upplever att min hårbotten inte känns lika irriterad längre.Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med produkterna och rekommenderar starkt detta hårvårds-kit!

+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie

Nioxin System 5 Scalp Treatment (100ml)

264 kr 330 kr Rek.pris 

0

Andra har också köpt

Lanza Healing Style Molding Paste

fr. 71 kr fr. 89 kr Rek.pris 

22
Dermalogica Breakout Clearing All Over Toner (120ml)

179 kr 225 kr 195 kr Rek.pris 

2

Senast visade

Nioxin Trialkit System 5

319 kr 399 kr Rek.pris 

1

Leverans hem till dörren. Läs mer >