Naturligt brun utan sol

Ingen sol behövd.

Våren och sommarens bästa accessoar är onekligen en solkysst hy. Men inte är den värd att riskera hudhälsan för. Givetvis vänder vi oss i stället till de brun-utan-sol produkter som gör att vi kan åstadkomma en mörkare hudton mer skonsamt. Som exempelvis nyheten BioTreat Self Tan Drops från Estelle & Thild. Vi berättar mer nedan.


En mer solkysst hy.

Önskar du en mer byggbar “bränna”, vars intensivitet beror på antal droppar och vars formula endast appliceras tillsammans med valfri ansiktskräm så har du hamnat helt rätt. Denna nyhet, som kommer med veganskt och certifierat organiskt innehåll, gör att vi får en naturligt solskysst hy helt med fabricerade medel. Den bästa lösningen om du vill bibehålla god hudhälsa men ändå önskar lite mer färg.


Vårdande egenskaper.

Inte bara ger den din hy skenet av dagar i solen utan den verkar även vårdande tack vare återfuktande hyaluronsyra och lugnande aloe vera. Komplettera helt enkelt din återfuktare med några droppar av BioTreat Self Tan Drops. 2-5 droppar om du önskar lätt till medium effekt och 4-7 droppar om du önskar en mer intensiv nyansförändring. Nyheten passar dessutom perfekt för alla hudtyper. Inte längre behövs solen för en naturligt solkysst hy.

Upptäck nyheten.

Filter
1 produkter
Estelle & Thild Self Tan Drops (30ml) Y
Estelle & Thild Self Tan Drops (30ml)

279 kr 349 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄