Naturlig fake tan

Önskas en naturlig fake tan?

One does not simply applicera Brun-utan-sol produkter utan ett grundligt gjort förarbete. Du kan ha klickat hem den bästa tanning-produkten, utan exfoliering och återfuktning innan så kommer den ej bli som du önskar. Vi lovar att det är värt att lägga lite extra arbete på dessa steg innan. Trust me on this one, okay?


Exfoliera.

Innan du applicerar någon produkt på din hy vill du försäkra dig om att döda hudceller och annan smuts är ett minne blott. Använd en kornpeeling för att skrubba din hy så du får ett rent och fräscht hudskikt. Här kan vi tipsa om Omorovicza Gold Sugar Scrub. Inte bara en skrubb som get the work done, den råkar även dofta helt magiskt.


Återfukta.

Som alltid när huden fått sig en skrubb är det viktigt med återfuktning. När det gäller self-tanning kan detta steg vara ännu desto viktigare, om det ens är möjligt. En torr hy kan resultera i att din fake tan blir fläckig eftersom torra områden tenderar att suga åt sig mer produkt. Omorovicza Body Cream löser problemet så du får en jämn och fin “bränna”.

Shoppa Omorovicza.

Filter
15 produkter
Omorovicza Oxygen Booster (15ml)
Omorovicza Elemental Emulsion (50ml)
Omorovicza Complexion Perfector SPF20 (50ml)
Medium Dark
Omorovicza Complexion Perfector SPF20 (50ml)

fr. 493 krfr. 985 krRek.pris 

0
Omorovicza Rose Lifting Serum (30ml)
Omorovicza Gold Night Drops (30ml)
Omorovicza Gold Shimmer Oil (100ml)
Omorovicza Magic Moisture Mist (50ml)
Omorovicza Omoressence (100ml)
Omorovicza Mineral Touch Concealer
Beige
Omorovicza Balancing Moisturiser (50ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >