Must-haves från Dr. Dennis Gross

Doctor's orders.

Det hajpade hudvårdsmärket Dr. Dennis Gross grundades av en av USAs främsta hudläkare och erbjuder innovativa, multi-funktionella produkter för varaktiga resultat. Varumärkets stora genombrott var den kemiska peelingen Alpha Beta som följdes upp med numera kultfavoriten Alpha Beta Daily Peel. Vi berättar mer om denna ikoniska peeling och andra must-haves från varumärket. Läs mer och upptäck din nya rutin.

Just nu får du en Alpha Beta Pore Perfecting Cleansing Gel (225ml) från Dr Dennis Gross när du köper en valfri Alpha Beta Face peel + en valfri ansiktskräm från Dr Dennis Gross! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


Alpha Beta Daily Peel.

Patenterad effektiv två-stegs rutin som är säker nog att änvända hemma. Första steget verkar exfolierande och andra steget verkar för att effektivisera föregående steg och samtidigt balansera din hy. Hyn blir jämnare i både ton och textur samtidigt som rynkor och porer reduceras.


C + Collagen Vitamin C Serum.

Om du upplever en trött hy så har du här produkten att ladda batterierna med. Serum med en geltextur som innehåller bland annat vitamin C och verkar för en hy med mer lyster och spänst. Applicera dagligen på ansikte, hals samt dekolletage och du kommer uppleva en föryngrad hy redan efter några användningar.


Alpha Beta Cleansing Gel.

Här har du en riktigt effektiv djuprengörare men som samtidigt är skonsam nog att använda runt ögonen. Vid kontakt med vatten blir rengöringsgelen till ett härligt lödder som snabbt och enkelt tar bort orenheter som smuts, överflödig olja och din makeup. Du får en ren men fortsatt balanserad hy.

Upptäck Dr. Dennis Gross.

Filter
38 produkter
Dr Dennis Gross Alpha Beta Pore Perfecting Cleansing Gel
225ml 60ml
Y
Dr Dennis Gross Your Skin Heroes Y
Dr Dennis Gross Your Skin Heroes

795 kr795 krRek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >