Must-haves från Bobbi Brown

Våra favoriter från Bobbi Brown.

Ibland (läs: ganska ofta) vill en kunna testa precis ALLT från ett varumärke. Bobbi Brown är ett sådant exempel. Här har du ett skönhetsvarumärke som lyckats lansera produkt efter produkt som kommit att bli storfavoriter. Vi försökte göra vårt bästa att koncentrera dessa favoriter till endast fem produkter, vi valde här att lyfta nedan.


Vitamin Enriched Face Base.

En multitasker utan dess like. Här har du nämligen återfuktare och primer i ett för att garantera den mest önskvärda av finish på din makeup. Rik formula men som ändå inte upplevs kladdig på huden. Fullproppad med vitaminer (vitamin B, C och E) och sheasmör gör att denna är en riktig dröm för huden. Dessutom levererar den en härligt fräsch doft.


Skin Foundation Stick.

Bobbi Brown vet sannerligen hur du åstadkommer den bästa av bas. Varumärket har flertalet hyllade foundations, är det någon vi tycker borde få lite extra uppmärksamhet så är det denna. Foundation på stick som levererar medium till full täckning, men trots denna höga täckningsgrad fortfarande ger en naturlig finish.


Smokey Eye Mascara Black.

Fixa de perfekta fransarna till din smokey eye-look. Hur? Med favoritmascaran från Bobbi Brown såklart. Här har du en mascara som ger dramatiska fransar och med en långvarig formula. Inga klumpar, vattenfast och med en kolsvart finish. I vår bok har denna mascara allt man kan önska.


Long-Wear Cream Shadow Stick.

Visst bara älskar man snabba och smidiga makeup-lösningar? Denna favorit från Bobbi Brown ger dina ögonlock en snygg nyans i några enkla svepningar. Här har du ögonskugga på penna som du efter applicering kan blanda ut med fingertopparna för ett sömfritt resultat. Dessutom kommer de i nyanser som passar till precis allt.


Corrector.

Nog med de där mörka ringarna under ögonen. Upplever du att en concealer ej räcker för att dölja dessa så låt oss nu presentera lösningen, nämligen denna corrector. Krämig formula som neutraliserar mörkare nyanser runt ögonen. Efter du applicerat denna kan du använda en concealer precis som vanligt.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Y
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

340 kr 340 kr Rek.pris 

1
Bobbi Brown Corrector
Y
Bobbi Brown Corrector

295 kr 295 kr Rek.pris 

2
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml) Y
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

530 kr 530 kr Rek.pris 

11
Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Y
Bobbi Brown Skin Foundation Stick

450 kr 450 kr Rek.pris 

2
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black Y
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black

315 kr 315 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >