Motverka förtidigt hudåldrande

Hudvård för en mogen hy.

Spänstgivande och rynkreducerande. Ger fasthet och lyster. Stem Cellular och Signal Peptides är två olika produktserier från Juice Beauty som båda jobbar för att motverka tecken på förtidigt hudåldrande. Med de sagt jobbar de med lite olika typer av tecken. Vi berättar mer vad du har att vänta av respektive serie och tipsar om produkter som vi tycker kan vara bra komplement till hudvårdsrutinen.


Stem Cellular.

Serie hudvård som reducerar synligheten av rynkor. Vitamin C och fruktstamceller i kombination med en bas på druvkärnolja rik på resveratrol gör att synligheten av fina linjer avtar. Vi tipsar om Stem Cellular 2-in-1 Cleanser, framtagen för en hy med fina linjer och verkar för en skonsam och återfuktande rengöring samtidigt som den verkar utjämnande.


Signal Peptides.

Har du en mogen hy kanske du även vill komplettera ovan hudvårdsserie med produkter som även verkar för mer fasthet och spänst. In träder Signal Peptides. Firming Serum och Firming Eye Balm är formulerade för att även hydrera huden, verka regenererande och för att skydda din hy från yttre faktorer. Du hittar dessa spänstgivare några scroll ned.

Upptäck produkterna.

Filter
3 produkter
Juice Beauty Signal Peptides Firming Eye Balm (13ml) Y
Juice Beauty Signal Peptides Firming Serum (30ml) Y
Juice Beauty Stem Cellular 2-In-1 Cleanser (133ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >