Moroccanoil Repair And Protect Gift Set i gruppen Hårvård / Gift set & kits hos Bangerhead (B016450)
Moroccanoil Repair And Protect Gift Set

Moroccanoil
Moroccanoil Repair And Protect Gift Set

766 kr / 599 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B016450

Heat Styling Protection 250ml
Ett värmeskydd som förhindrar att håret får skador, brända och kluvna toppar. Moroccanoil Heat protection skyddar håret vid styling med plattång, locktång och fön. Du kan styla och samtidigt skydda ditt hår även vid höga temperaturer med plattjärn och hårfönar. Mjuk stadga men lång hållbarhet gör att den passar både till vardag och fest. Moroccanoil Heat Styling Protection innehåller Almondolja, antioxidantrik arganolja, A och E-vitaminer för att hålla håret friskt, starkt, skyddat och glänsande.

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 250ml
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo återfuktar, stärker och återger vitaliteten i håret. Hemligheten ligger i receptet som innehåller keratin, fettsyror och arganolja. Schampot funkar bäst på torrt, skadat och kemiskt behandlat hår men fungerar utmärkt till normalt hår som behöver det lilla extra.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 250ml
Ett drygt och lyxigt balsam från Moroccanoil som varsamt reder ut och reparerar håret med hjälp av arganolja, keratin, fettsyror och proteiner. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner är fri från sulfater, fosfater och parabener vilket är speciellt bra för färgbehandlade, torra och skadade hår. Återställer hårets naturliga hälsa, styrka och vitalitet.

Moroccanoil Treatment Oil 25ml
MoroccanOil är succévarumärket som passar alla hårtyper. Med sin unika förmåga att snabbt absorberas av håret gör att du omedelbart får en glänsande och vårdande effekt. Det du kan vara absolut säker på är att MoroccanOil-behandlingarna ger ett högkvalitativt och långvarigt resultat. Detta är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans. Rik på vitaminer, antioxidanter och protein. Produkten är stärkande och vårdande för håret, minskar fönings- och stylingtiden, eliminerar frissighen och skyddar håret i förorenade miljöer.

Storlek:250ml+250ml+250ml+25ml
MoroccanoilMer från Moroccanoil
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Maria Nila Care Structure Repair Duo

399 kr 458 kr

1
y
Maria Nila Care True Soft Duo

399 kr 458 kr

6
Redken All Soft Gift Box

319 kr 470 kr

0
Redken Volume High Rise GIft Box

319 kr 470 kr

0
Y
Maria Nila Structure Repair Trio

599 kr 717 kr

2
Redken Extreme Gift Box

319 kr 470 kr

0
Kerastase Volumifique Kit

425 kr 578 kr

0
Y
Maria Nila Care Pure Volume Duo

399 kr 458 kr

3

Senast visade

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö