MoroccanOil Moisture Repair Box
MoroccanOil Moisture Repair Box
Moroccanoil Toilet Bag gwp Köp schampo och balsam från Moroccanoil (gäller ej Curl Enhancing) och få en necessär till ett värde av 89 på köpet! Läggs automatiskt till i kassan
Moroccanoil Treatment gwp Köp schampo och balsam från Moroccanoil (gäller ej Curl Enhancing) och få en Moroccanoil Treatment (25ml) till ett värde av 169 kronor på köpet! Välj i Superdeals i kassan vilken treatment du önskar få. Läggs automatiskt till i kassan

Moroccanoil
MoroccanOil Moisture Repair Box

756 kr / 605 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B009689

Moroccanoil Treatment (50 ml)

MoroccanOil är succévarumärket som passar alla hårtyper. Med sin unika förmåga att snabbt absorberas av håret gör att du omedelbart får en glänsande och vårdande effekt. Det du kan vara absolut säker på är att MoroccanOil-behandlingarna ger ett högkvalitativt och långvarigt resultat.

Detta är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret och ger det glans.

  • Rik på vitaminer, antioxidanter och protein
  • Stärkande och vårdande för håret
  • Minskar fönings- och stylingtiden
  • Eliminerar frissighet
  • Skyddar håret i förorenade miljöer

Moroccanoil Restorative Hair Mask (75 ml)

Restorative Hair Mask är avgörande för hår som är försvagat, skadat eller färgat. En 5–7 min. vitaliserande behandling som snabbt bygger upp hår som är i behov av intensiv reparation. Dess effektiva formula är rik på arganolja och vegetabiliska proteiner, vilket bidrar till att stärka och återuppbygga håret som är skadat av kemiska behandlingar eller överdriven styling med värme. Masken tillför protein till det försvagade håret, så håret blir starkare och vackrare än tidigare.

 

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo (250ml)

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo återfuktar, stärker och återger vitaliteten i håret. Hemligheten ligger i receptet som innehåller keratin, fettsyror och arganolja. Schampot funkar bäst på torrt, skadat och kemiskt behandlat hår men fungerar utmärkt till normalt hår som behöver det lilla extra.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner (250ml)

Ett drygt och lyxigt balsam från Moroccanoil som varsamt reder ut och reparerar håret med hjälp av arganolja, keratin, fettsyror och proteiner. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner är fri från sulfater, fosfater och parabener vilket är speciellt bra för färgbehandlade, torra och skadade hår. Återställer hårets naturliga hälsa, styrka och vitalitet.

Storlek:260+260+75+50ml
MoroccanoilMer från Moroccanoil
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade

Moroccanoil Moisture Repair Box

605 kr 756 kr

0