Moroccanoil Finish Gift Set i gruppen Hårvård / Gift set & kits hos Bangerhead (B016451)
Moroccanoil Finish Gift Set

Moroccanoil
Moroccanoil Finish Gift Set

806 kr / 484 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B016451

Moroccanoil Luminois Hairspray Strongs330ml
Med en unika formula och arganolja blir denna spray lättarbetad, ger en lätt känsla och ett långvarig resultat. En flexibel hålbbarhet utan att ge en "klistrig" känsla. Den är idealisk för att skapa och bevara mjuka, naturliga stilar. Borstas enkelt ur och tynger inte ner håret. Ger glans och skyddar håret mot luftfuktighet som kan leda till friss.

Användning: Håll på ca 25cm avstånd från håret och spraya jämnt. För extra volym, spraya i hårrötterna före styling.

Glimmer Shine 50ml
Få en perfekt touch till alla frisyrer. En spray som används för den där sista finishen. Lockar och reflekterar ljus för att ge ditt hår en fantastisk glans. Innehåller argan-olja, vitaminer och antioxidanter, och lägger en osynlig slöja av glans, som även skyddar håret från miljömässiga faktorer såsom sol, saltvatten och klor. Kan även användas för att framhäva färg och reflexer i håret. Ditt hår kommer att se vackert ut i alla ljusförhållanden.

Användning: Spraya 25cm från håret. Låt torka 3-4 min innan beröring, detta innan de små oljepärlorna tillåts spricka och torka, så den vackra lystern och oöver-träffade glansen absorberas av håret. Använd som finish för bästa resultat. Spraya lite Moroccanoil Glitter Shine på en hårborste för att förhindra statiskt och frissigt hår.

Moroccanoil Treatment Oil 25ml
MoroccanOil är succévarumärket som passar alla hårtyper. Med sin unika förmåga att snabbt absorberas av håret gör att du omedelbart får en glänsande och vårdande effekt. Det du kan vara absolut säker på är att MoroccanOil-behandlingarna ger ett högkvalitativt och långvarigt resultat. Detta är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans. Rik på vitaminer, antioxidanter och protein. Produkten är stärkande och vårdande för håret, minskar fönings- och stylingtiden, eliminerar frissighen och skyddar håret i förorenade miljöer.

Paddle Brush
Tillverkade material av hög kvalitet: med keramiska och joniska egenskaper . Joner i borsthåren avvisar vatten och gör att det avdunstar snabbt och håret torkar fortare. Keramik håller kvar värme bättre och sprider ut den över flera frekvenser, vilket förkortar torktiden. Jonerna fungerar på ett balsamliknande sätt och gör att de fjäll som utgör hårets ytskikt bildar ett sunt, glansigt hår med volym. Keramik avger och tar upp värme långsammare än metall, så borstens temperatur är mer konstant. Stark och tålig: håller dubbelt så länge som en vanlig borste.

Tips: Alla borsthår nöts tillslut, särskilt när du hårfönar med mycket hög temperatur. För att förlänga livslängden för dina Morrocan Oil-borstar ska du hålla hårfönens munstycke minst tre cm från borsten. Rengör luftfiltret regelbundet eftersom det blir smutsigt och förhindrar luftflödet, vilket gör att hårfönen överhettas, vilket inte bara skadar ditt hår, utan även borsten.

Storlek:50ml+330ml+25ml
MoroccanoilMer från Moroccanoil
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Maria Nila Care Structure Repair Duo

399 kr 458 kr

1
y
Maria Nila Care True Soft Trio

599 kr 718 kr

1
y
Maria Nila Care True Soft Duo

399 kr 458 kr

6
Y
Maria Nila Structure Repair Trio

599 kr 717 kr

2
Kevin Murphy Young Again Duo

472 kr 590 kr

0
Matrix Biolage SmoothProof Duo

499 kr 1040 kr

0
Alterna Caviar Moisture Duo (2X250ml)

468 kr 585 kr

0
Matrix Pump (1000 ml)

35 kr 59 kr

0

Senast visade