Moisture Surge från Clinique

Gör dig redo för värmen.

Huden behöver återfuktning året om men under de varmare månaderna så kan det vara fördelaktigt att undvika rikare krämer för att på så sätt slippa en blank hy. Satsa kanske i stället på återfuktare med en lättare formula. Om du frågar oss så skulle vi rekommendera Moisture Surge från Clinique. Vi berättar mer om denna hudvårdsserie nedan och tipsar om några produkter som kan vara lite extra bra nu under varmare tider.


Lätt formula.

Såklart kan vi inte diskutera Moisture Surge utan att nämna 72-hour auto-replenishing hydrator. Produkten som kan sägas utgöra navet för denna hudvårdsserie. Denna ansiktskräm med bland annat hyaluronsyra och aloe vera återfuktar din hy och plumpar den för en slätare finish. En svalkande gelformula som funkar perfekt tider som dessa.


Snabb återfuktning.

Ytterligare produkt som borde följa med i handväskan under de varmare årstider är en ansiktsmist. Face Spray Thirst Skin Relief ger en snabbt svalkande effekt och återfuktar en yttorr hy, inget ovanligt scenario en varm sommardag. Dessutom innehåller den antioxidanter som gör att din hy skyddas från skador orsakade av miljöföroreningar etc.


Undvik torra läppar.

Eftersom huden på dina läppar är extra tunn och ännu känsligare kan de behöva mer omsorg för att undvika torrhet och flagnande orsakat av solexponering. Utöver solskydd så är det fördelaktigt att komplettera med ett läppbalsam. Vi slår ett slag för Lip Hydro-Plump Treatment som gör dina läppar mjuka och lena igen. 

Upptäck Moisture Surge från Clinique.

Filter
7 produkter
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
30ml 50ml 200ml
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (100ml)

316 kr 395 kr 395 kr Rek.pris 

12
Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25
Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate (48ml)
Clinique Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate (15ml)
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)
Clinique Moisture Surge Face Spray (125ml)

288 kr 360 kr Rek.pris 

7
Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment (10ml)

💄 Till midnatt: -20-25% på nästan allt! 💄