Mineralrik hudvård

Mineralrik hudvård.

Ungersk hudvårdstradition i kombination med de senaste inom anti-aging, där har du grunden till framgångskonceptet som är Omorovicza. Ny bekantskap hos oss på Bangerhead men en vänskap som kommer vara en livstid. Vi tipsar om några produkter nedan som kanske skulle kunna bli några nya favoriter i din hudvårdsrutin!


Queen of Hungary Mist.

Ge din hy en “royal treatment”! Queen of Hungary Mist har blivit lite av en Omorovicza-favorit. Uppfriskande och återfuktande, men älskad mestadels för dess föryngrande effekt. Hemligheten? Den innehåller bland annat termiskt vatten från Ungern som är fullproppat med mineraler.Thermal Cleansing Balm.

Vad får du om du kombinerar naturliga extrakt, mineraler från termiskt vatten från ungerska källor och en rad olika vitaminer? Thermal Cleansing Balm såklart! Prisvinnande ansiktsrengöring och sminkborttagning som rengör huden från orenheter samtidigt som den tillför mineraler.Deep Cleansing Mask.

Fullproppad med härliga mineraler såsom kalcium, magnesium, zink och koppar tack vare...du gissade rätt, ungersk termiskt mineralvatten! Deep Cleansing Mask ger en jämn hudton och verkar mattande. Djuprengörande mask som lämnar huden uppfriskad och med mer lyster.

Shoppa nyheterna.

Filter
1 produkter
Omorovicza Elemental Emulsion (50ml)

Black Week: -20% på nästan allt >