Million Dollar Tan Shade Upgrade Extreme i gruppen Hudvård / Sol & tan för ansikte / Brun utan sol för ansikte hos Bangerhead (B012985)

Million Dollar Tan
Million Dollar Tan Shade Upgrade Extreme

339 kr / 203 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B012985

En perfekt Million Dollar Tan behöver den perfekta finishen och makeup som matchar din nya vackra lyster är definitivt ett måste! Shade Upgrade Extreme är en revolutionerande produkt designad för att få din makeup att perfekt matcha din solbränna. Blanda några droppar Shade Upgrade Extreme med en liten mängd flytande foundation och din makeup kommer att få en extra boost av färg för att exakt matcha din solbränna. Det är lätt att uppnå den perfekta tonen även om din färg förändras dagligen! Den lätta formulan mixar väl med alla flytande foundations och ger din hy en subtil glamourös glow. Medan vår vanliga Shade Upgrade är avsedd att passa alla som bara behöver en aning extra färg, så är Shade Upgrade Extreme perfekt för dig som använder mycket BUS eller solar mycket. Helt enkelt för dig som behöver en djupare, rikare färg för att matcha din solbränna. Sökandet efter den perfekta foundation färgen är över!!

Användning: Blanda en liten mängd Shade Upgrade med en liten mängd flytande foundation tills du får en färg som perfekt matchar just din hud. Applicera foundation som du brukar och njut av den fantastiska känslan att ha perfekt tonad strålande foundation som matchar din läckra solbränna!

Storlek:50ml
Million Dollar TanMer från Million Dollar Tan
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö