Million Dollar Tan Shade Upgrade i gruppen Hudvård / Sol & tan för ansikte / Brun utan sol för ansikte hos Bangerhead (B012984)
Million Dollar Tan Shade Upgrade

Million Dollar Tan
Million Dollar Tan Shade Upgrade

339 kr / 203 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B012984

Blanda bara några droppar Shade Upgrade i din favorit foundation och din makeup kommer att få en extra boost av färg för att matcha din solbränna. Det är lätt att lägga till mycket eller lite för att matcha din solbrända glow. Shade Upgrade är den enda produkten i sitt slag som kan ge din befintliga bas den där lilla extra bronze kicken. Vi har utformat den med en helt naturligt brun grund färg, vilket betyder att den alltid kommer att se bra ut med alla hudtoner. Gjord för att fungera perfekt med din Million Dollar Tan, men är även fantastisk för alla naturligt solkyssta skönheter som helt enkelt letar efter rätt foundation nyans. Shade Upgrade ger huden lite extra lyster och bara en touch av mild glans för att göra din hy verkligt strålande.

Användning: Blanda en liten mängd Shade Upgrade med en liten mängd flytande foundation tills du får en färg som perfekt matchar just din hud. Applicera foundation som du brukar och njut av den fantastiska känslan att ha perfekt tonad strålande foundation som matchar din läckra solbränna!

Storlek:50ml
Million Dollar TanMer från Million Dollar Tan
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Swiss Clinic Self-Tanning Treatment

490 kr

0
New
Crissa Get Brush Tan

495 kr

0
Crissa Get Air Tan Start Kit

1495 kr

2

Senast visade