Milky Boost från Clarins

Mycket mer än bara en fin hy.

Mer makeup med vårdande egenskaper tack! Nu vill vi inte bara ha en sminkning som ger en jämn ton, mer lyster och suddar ut allt vi vill sudda ut. Nu vill vi även ha en sminkning som förser din hy med vård. Håller du inte med? Clarins verkar i alla fall instämma. Kika bara närmare på deras senaste lansering Milky Boost och du har beviset. En foundation som inte bara gör det som du förväntar dig av en riktigt bra basprodukt, utan den levererar samtidigt näring och återfuktning. En mjölkig lotion fullpackad med massa bra grejer, exakt vad berättar vi några scroll ner.


För en jämn och strålande hy.

Vad har du att vänta av denna milky boost? Dels får du en hy som är jämn i hudton och vars eventuella trötthetstecken nu även suddats ut. Din hy blir dessutom även lenare, mer strålande och med en fräsch och fruktig doft. Du har fem olika nyanser att välja mellan, kom även ihåg att formulan även anpassar sig till just din hud.


De bästa av frukter.

I nyheterna hittar du bland annat extrakt från kiwi. En ingrediens rik på vitaminer, bland annat vitamin C och E, och innehåller även flertalet näringsämnen. Inte alls dumma ingredienser att ha i sin foundation. I dessa produkter hittar du även persikomjölk, ingrediensen som gör att din hy efter användning känns både mjuk och återfuktad.

Upptäck Clarins Milky Boost.

Filter
1 produkter
Clarins Milky Boost
01 Milky Cream 02 Milky Nude 03 Milky Cashew 04 Milky Auburn 05 Milky Sandalwood
Y
Clarins Milky Boost

293 kr 375 kr Rek.pris 

3

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄