Medik8 The Essential CSA Kit | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Medik8 The Essential CSA Kit i gruppen Hudvård / Gift set & kits / Start kits hos Bangerhead (B049383)
Medik8 The Essential CSA Kit
Y

Medik8
Medik8 The Essential CSA Kit

1375 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B049383

C för C-vitamin, S för solskydd och A för A-vitamin.

Essential CSA Kit från Medik8 innehåller 3 produkter:Surface Radiance Cleanse - 40 ml, Daily Radiance Vitamin C - 50 ml, Night Ritual Vitamin A - 50 ml.

Rengöringsgélé med AHA & BHA-syror för djuprengöring, creme med vitamin C i kombination med SPF30 samt nattcreme med vitamin A. Dagcremen har antioxidanter som skyddar huden mot miljörelaterade skador och förebygger förtida ålderstecken såsom pigmentfläckar, fina linjer och rynkor. Den stimulerar kollagensyntesen och är lämplig även för känslig hud. Har SPF30. Nattcremen är perfekt för alla som vill börja med Retinol. Det är en mild men effektiv retinolcreme som reducerar linjer och bygger upp huden igen. Kom igång med Medik8 för en optimal hudhälsa.

Värde: 1 470 kr.

Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Medik8Mer från Medik8

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Sofia B 2019-05-22 @ 21:05:08 Verifierad köpare

Jag är väldigt nöjd med det här kitet. Det är riktigt snyggt och kommer i en läcker box. Jag använder det som en bra bas, de dagar jag inte orkar med nåt mer kör jag bara dessa tre, funkar prima. Toppen med dagkräm med SPF, det var därför jag valde denna. Nattkrämen är lätt och ''lagom'', går in på några sekunder, typ.

+ Fler recensioner

Senast visade

Y
Medik8 The Essential CSA Kit

1375 kr

1