Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation  i gruppen Makeup / Bas / Foundation hos Bangerhead (B028345r)
Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation
Fler varianter

Max Factor
Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B028345r

3-i-1-foundation som ger dig samma effekt som primer, foundation och concealer - i en enda produkt!

Primerfunktionen är baserad på den patenterade Flexihold-teknologi som ger formulan förmåga att elastiskt följa hudens rörelser utan att täckningsegenskaperna eller hållbarheten försämras. Primern har också en utslätande verkan så att ansiktsprodukter som appliceras efteråt, så som rouge och bronzers, blir jämnare.

Foundationformulan innehåller SPF 20, ger medium till maximal täckning och hjälper, tack vare ett oljeabsolrberande mikrofilter, till att garantera en matt hudyta längre.

Concealereffekten får du eftersom produkten genom sin unika formula kan appliceras ovanpå sig själv för en exakt matchad täckningsförstärkning som eliminerar trötta skuggor och imperfektioner utan att du behöver använda en separat concealer.

Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation är dermatologiskt testad, innehåller vare sig oljor eller parabener, skyddar med SPF 20, täpper inte till porer och lämpar sig för alla hudtyper - även de känsligaste.

Storlek:25ml, 30ml
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Max FactorMer från Max Factor
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Louise 2014-10-13 @ 15:16:49

Min favoritfoundation helt klart, bra nyanser, håller riktigt bra. Får ofta allergiska utslag pga av känslig hud, men inte av denna!

+ Fler recensioner

Rekommenderade tillbehör