Maria Åkerberg Beauty Starter Set Supplement i gruppen Hudvård / Presenter & hudvårdskit / Start kits hos Bangerhead (B043489)
Maria Åkerberg Beauty Starter Set Supplement
Y

Maria Åkerberg
Maria Åkerberg Beauty Starter Set Supplement

699 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Maria Åkerberg Eye Cream More (5ml) gwp Få en Maria Åkerberg Eye Cream More (5ml) när du köper 1 valfri produkt från Maria Åkerberg! Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Läggs automatiskt till i kassan
Finns i paket
I Magazine (
)
Maria Åkerberg
Mer från Maria Åkerberg
Om produkten Artnr: B043489

Beauty Starter Set Supplement är en kombination av hudvårdsprodukter för mogen hud som inte är känslig, samlade i en presentask tillsammans med en informationsfolder på svenska och engelska. Perfekt som gåva eller startset, med allt man behöver för en god hudvårdsrutin.

Beauty Starter Set Supplement innehåller följande produkter:

Olive Cleansing 100ml. Olive Cleansing är en rengöringscreme med Olivolja för torr, känslig och mogen hud. Produkten rengör huden och avlägsnar makeup.

Flower Freshener 125ml. Flower Freshener är ett fuktgivande, lugnande och regenererande ansiktsvatten med Ros och Salvia, för alla hudtyper, särskilt mogen hud. Det slutför rengöringsprocessen och förbereder huden för efterföljande produkter genom att neutralisera vattnets uttorkande effekt och agera lätt porsammandragande.

Face Lotion Supplement 50ml. Face Lotion Supplement är en lyxig, utslätande anti-age-creme med Granatäpple och Peptider. Den passar mogen hud, särskilt trött hud och hud med förstorade porer. Inte lämplig för känslig eller fet hud, eftersom den är alltför aktiv.

Face Balm 10ml. Face Balm är en mjukgörande balm som passar alla hudtyper. Den innehåller en näringsrik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som kapslar in fukt i huden och skyddar från yttre påfrestningar såsom kyla och vind. Produkterna är naturligt självkonserverande.

(Värde: 846 SEK)  

Hudtyp: Mogen
Användning
Ingredienser

Why we love it

Baserat på 0 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Y
Maria Åkerberg Foaming Wash Gentle

fr. 49 kr Rek.pris 

3
Y
Maria Åkerberg Serum C (30ml)

245 kr Rek.pris 

1
Y
Y

Senast visade

Y

Leverans hem till dörren. Läs mer >