Makeup som är riktiga multitaskers

Naturlig lyster för vinterhy. Så här gör du!

Vi spenderar mycket tid hemma men älskar forfarande att skapa en snygg makeup. “No-makeup-makeup” är perfekt för vardagen, därför har vi tagit fram en enkel guide för hur du skapar naturlig sminkning på nolltid med hjälp av LH Cosmetics. Alla varumärkets produkter är multifunktionella, så du behöver bara några få produkter för en hel look. Win-win tycker vi!


Primer med extra glow.

Infinity Glass är glow på tub! Magisk primer som trollar bort tecken på trötthet och återfuktar torr hud. Eftersom den inte innehåller skimmer är den perfekt att bära även dagtid. Mixa med din favoritprodukt eller ha på direkt på ögon, läppar eller ansikte för omedelbar lyster. Den lättviktiga gelén kan även användas ovanpå makeup och torkar inte.


En komplett makeup.

Såklart kan vi inte nämna LH Cosmetics utan att hylla deras paletter. Med den mångsidiga Infinity-paletten kan du i stort sett fixa en komplett makeup med bara en palett. Ögonskugga, rouge, highlighting, contouring, bryn. You name it. Infinity Glam Palette har en blandning av varma neutraler i rosa, röda och bruna nyanser med både matt och skimrande finish.


Sätt färg på läppar och kinder.

Fantastick Multi-Use Lips är inte bara en multitasker i den bemärkelsen att den förser dina läppar med en vacker nyans såväl som fukt och SPF. Denna prisvinnande läpprodukt går dessutom utmärkt att använda som rouge! Dutta en liten mängd ovanpå kindäpplet och fördela med fingarna för naturligt rosiga kinder med lyster.


Quick-fix för fyllig bryn.

En must-have-produkt i sminkväskan är en riktigt bra brynpenna. Infinity Power Brows - Sketch And Sculpt Liquid Liner & Pencil är ett mångsidigt verktyg som hjälper dig att trolla fram fylliga bryn. Använd tuschpennan för att göra tunna, stråliknande linjer och fyll i glesa partier med den mjuka pennan. Självklart med ett hållbart och kladdfritt resultat.


Håll din makeup på plats.

Se till att din makeup håller på plats hela dagen med settingsprayen H2Glow Face Mist. Precis som de andra produkterna är detta inte “bara” en fantastisk settingspray utan även en återfuktande facemist och primer. Spraya på ansiktet om du känner att du behöver fukt och lyster eller använd innan makeup som en primer. Smidigt va? 

Shoppa produkterna.

Filter
9 produkter
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Power Brows Sketch And Sculpt Liquid Liner & Pencil
Almost Black Dark Brown Taupe Auburn Blonde
Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette Y
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Multi-Use Lips
Garnet Bullseye Ametrine Goldstone Pink Opal Cultured Extra Famous I Die Pop
Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass Y
Linda Hallberg Cosmetics Interstellar
Multichrome Supernova
Y
Linda Hallberg Interstellar Collision Y
Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >