Makeup som är riktiga multitaskers

Makeup med flera funktioner.

Har du, precis som vi, noterat det faktum att Linda Hallberg Cosmetics erbjuder flertal produkter som har flera olika användningsområden? Visst kan man uppskatta multitaskers. Vi har samlat några från varumärket som vi lyfter nedan, vilken är din favorit?


Sätt färg på läppar och kinder.

Vår första multitasker vi måste få lov att presentera från varumärket är Fantastick Multi-Use Lips. Och inte är det bara en multitasker i den bemärkelsen att den förser dina läppar med både en vacker nyans, fukt och SPF. Denna prisvinnande läpprodukt går nämligen även utmärkt att använda som rouge. Då kan du helt enkelt applicera lite på kinder och förfina med fingarna för naturligt rosiga kinder med lyster.


Maxa med guld.

Fortsätter vi på samma tema så måste vi passa på och lyfta Interstellar Collision samt alla egenskaper som döljer sig bakom denna produkt. Detta är inte bara en flytande ögonskugga som förser dina ögonlock med maxat, guldigt skimmer. Den går såklart alldeles utmärkt att använda på kinder, läppar och faktiskt även på kroppen om du önskar lite härligt glow. Applicera med borste eller fingrarna, ett lager eller flera. Denna vattenfasta guldformula på flaska kommer ta din look till nya höjder.


En komplett makeup.

Såklart kan vi inte snacka Linda Hallberg Cosmetics utan att hylla deras paletter. Infinity Palette kommer med nyanser och formula som gör att du i stort sett kan klirra en komplett makeup med bara en palette. Ögonskugga, rouge, highlighting, contouring, bryn. You name it. Senaste lanseringen i just denna kategori, nämligen Infinity Glam Palette, kommer vi definitivt få stor användning av i höst. Här finner du nämligen en blandning av rosa, röda och bruna nyanser med olika finishing.


Håller det på plats.

Efter all denna makeup så måste vi såklart garantera att den håller sig lika fin hela dagen. Said and done. Hos Linda Hallberg Cosmetics finner du nämligen settingsprayen H2Glow Face Mist. Och nu har du säkert redan lyckats lista ut att denna är allt annat än bara en settingspray. Spraya på ansiktet om du känner att du behöver fukt och lyster eller använd den som en primer. Smidigt va? Du finner samtliga av dessa smidiga multitaskers nedan.

Shoppa produkterna.

Filter
6 produkter
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Multi-Use Lips
Garnet Bullseye Ametrine Goldstone Pink Opal Cultured Extra Famous I Die Pop
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette

319 kr 399 kr Rek.pris 

1
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Deep Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glam Palette

319 kr 399 kr 399 kr Rek.pris 

1
Linda Hallberg Interstellar Collision
Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist
Linda Hallberg Cosmetics H2Glow Face Mist

183 kr 229 kr Rek.pris 

1

Cyber Monday: -20% på nästan allt >