Make Up Store Våra bästa primers

Primetime.

Skapa en jämn grund för din bas samtidigt som du förbättrar långvarigheten av din makeup. Hur? Med en primer givetvis. Vi tipsar om några primers som inte bara gör ovan utan som även ha en rad andra attraktiva egenskaper. Du hittar våra produkttips några scroll ner.


För en matt finish.

Önskar du en primer som absorberar överflödig olja för att timme efter timme leverera ett matt resultat? Då har vi några produkttips som skulle kunna vara av intresse, som Skin To Die For No Filter Primer från Peter Thomas Roth. Primer som kommer i en tint som vid applicering passar alla hudtoner. Produkten har en utsuddande effekt och verkar även för att minimerar synligheten av porer. Det gör även Poreless Face Primer från e.l.f. cosmetics. Den innehåller dessutom även tea tree och vitamin A och E som motverkar för tidigt hudåldrande. Vi vill även tipsa om Matte Shine Control Perfecting Primer från Estée Lauder som är en helt fantastiskt produkt om du vill åstadkomma en silkesmatt bas.


Lystergivande resultat.

Är du däremot på jakt efter mer lyster i rutinen så ska du kika närmare på dessa produkter. Som timeBalm Face Primer från theBalm som ger lätt lyster samtidigt som den skyddar mot fria radikaler tack vare vitamin A, C och E. Önskar du däremot mer lyster så måste vi tipsa om varumärket som levererar glow extra allt, nämligen Ole Henriksen och deras Truth Banana Bright Primer. I denna formula hittar du uppljusande pigment som resulterar i denna lystergivande primer. Touche Éclat Blur Primer från YSL verkar även den för mer lyster, detta på grund av det lätt gyllene skimret som finns i produkten. Den kan användas som primer innan foundation eller ensam om du bara önskar lite lyster hos din hy.

Shoppa primers.

Filter
Produktserie
Stäng och visa produkter
Pris
300 - 399 kr
Stäng och visa produkter
1 produkter
Make Up Store Smoothing Primer Y
Make Up Store Smoothing Primer

345 kr 425 kr Rek.pris 

3

Missa inte veckans erbjudanden >