Make Up Store Så här fixar du en solkysst hy

Solkysst hy.

Våren är här! Säg ett bättre vårtecken än när du ser att bronzern börja pryda våra ansikten igen? Okej, visst finns det fler vårtecken att tala om här men bronzern kvalar ändå in på en topp tio. Därför tog vi tillfället i akt att tipsa om några favoriter när det kommer till just bronzer. Nedan bronzers knep varsin pallplats om du frågar oss. Läs mer om dessa och hitta andra produkttips några scroll ner.


Omtyckt puder.

Du kan vara helt ny när det kommer till att använda bronzer. Du kommer ändå med stor sannolikhet ha snubblat över över Bahama Mama från thebalm vid tidigare tillfälle. För just denna bronzer är en favorit hos många och vi förstår varför. Matt formula som levererar en solkysst hy utan orangea undertoner. Slutresultatet blir ett naturligt sådant, vilket är precis det vi vill åstadkomma.


En krämigare variant.

Nästa bronzer var länge exklusiv för boende på andra sidan Atlanten men nu när Physicians Formula flyttat österut kan även vi enklare få samma resultat. Murumburu Butter Bronzer har fått sig många anhängare genom åren, en produkt med en mer krämig textur som smälter in i din hy så fort den appliceras. Denna är perfekt för dig som föredrar mer lyster och som dessutom vill dofta av tropikerna.


Flytande formula.

Inte ska vi glömma det faktum att en bronzer även kommer i varianter med en flytande formula, som till exempel Watercolor Bronzer från Lumene. Produkt perfekt för dig som önskar bara en liten hint av en solkysst hy men som inte tackar nej till lite naturlig lyster. Dessutom har denna produkt även vårdande egenskaper, som att den till exempel verkar återfuktande.

Shoppa bronzers.

Filter
Produktserie
Stäng och visa produkter
Pris
200 - 299 kr
Stäng och visa produkter
1 produkter
Make Up Store Bronzing Powder Refill
Sunkissed Tan Sun Touched
Y
Make Up Store Bronzing Powder Refill

205 kr 205 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >