Magazine

What we want now

Upptäck vår K-Beauty avdelning.

Klicka här
Under huden på Maria Åkerberg

UNDER HUDEN PÅ MARIA ÅKERBERG

Ett av Bangerheads mest efterfrågade märken kommer inte från USA eller Frankrike – utan från Frillesås. Vi fick några minuter med grundaren Maria Åkerberg. Gratulerar till utmärkelsen som årets företagare 2017! Vad betyder det för dig och teamet på Dermanord?  Att vinna ... Läs mer »

Sno stilen: Skam-Sana

SNO STILEN: SKAM-SANA

Säsong fyra av Skam kickades igång för en vecka sedan och nu får vi återigen njuta av norskt tonårsdrama när det är som bäst! Du som redan sett alla publicerade Skam-avsnitt därute kan underhålla dig själv med lite redig Skam-stilinspiration medan du väntar på din nästa f... Läs mer »

Fem favoriter med Nicole Falciani

FEM FAVORITER MED NICOLE FALCIANI

Bloggaren, modellen, programledaren och skådespelerskan Nicole Falciani är ständigt på resande fot. Trots detta lyckades vi få till en kort pratstund där vi bland annat tog reda på hur man som svensk/italienska firar jul och vad Nicole alltid ser till att ha nära till hands under semestern. ... Läs mer »

Fem favoriter med Styleby

FEM FAVORITER MED STYLEBY

STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn och stylisten och pr-kvinnan Camilla Åstrand är två skönhetsfantasterna bakom den populära STYLEBY-podden som tar med lyssnarna in bakom kulisserna i skönhetsvärlden. Vi träffade Anja och Camilla för att höra bland annat hur podden blev till o... Läs mer »

Fem favoriter med Michaela Forni

FEM FAVORITER MED MICHAELA FORNI

Författaren och superbloggaren Michaela Forni är en kvinna med många kloka råd och en osviklig känsla för stil. Hennes nya bok Jag är inte perfekt, tyvärr (finns att köpa här) handlar om hur man hanterar stressen orsakad av kraven på att hela tiden vara perfekt. Vi träffade Michael... Läs mer »

ARTIKEL 1-10 AV 66.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla