Magazine

What we want now

Upptäck din nya hudvårdsrutin.

Klicka här
Under huden på Maria Åkerberg

UNDER HUDEN PÅ MARIA ÅKERBERG

Ett av Bangerheads mest efterfrågade märken kommer inte från USA eller Frankrike – utan från Frillesås. Vi fick några minuter med grundaren Maria Åkerberg. Gratulerar till utmärkelsen som årets företagare 2017! Vad betyder det för dig och teamet på Dermanord?  Att vinna ... Läs mer »

Fem favoriter med Nicole Falciani

FEM FAVORITER MED NICOLE FALCIANI

Bloggaren, modellen, programledaren och skådespelerskan Nicole Falciani är ständigt på resande fot. Trots detta lyckades vi få till en kort pratstund där vi bland annat tog reda på hur man som svensk/italienska firar jul och vad Nicole alltid ser till att ha nära till hands under semestern. ... Läs mer »

Fem favoriter med Styleby

FEM FAVORITER MED STYLEBY

STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn och stylisten och pr-kvinnan Camilla Åstrand är två skönhetsfantasterna bakom den populära STYLEBY-podden som tar med lyssnarna in bakom kulisserna i skönhetsvärlden. Vi träffade Anja och Camilla för att höra bland annat hur podden blev till o... Läs mer »

Fem favoriter med Michaela Forni

FEM FAVORITER MED MICHAELA FORNI

Författaren och superbloggaren Michaela Forni är en kvinna med många kloka råd och en osviklig känsla för stil. Hennes nya bok Jag är inte perfekt, tyvärr (finns att köpa här) handlar om hur man hanterar stressen orsakad av kraven på att hela tiden vara perfekt. Vi träffade Michael... Läs mer »

Hannah & Amandas favoriter!

HANNAH & AMANDAS FAVORITER!

Idag får vi en unik inblick i Hannah Widell och Amanda Schulmans badrumsskåp. Till vardags gör dom den framgångsrika podcasten Fredagpodden som görs i samarbete med Bangerhead. Utöver att vara poddprofiler är de också författare med bl.a. storsäljaren The Golden Year och just nu är de aktuel... Läs mer »

Intervju - Gabriella Elio

INTERVJU - GABRIELLA ELIO

Vad var det viktigaste för dig när du skapade Sweed Lashes?Det viktigaste för mig var att ta fram snygga lösögonfransar som var lätta att använda för såväl proffs som nybörjare. Sweed Lashes har ett unikt fäste i genomskinlig bomull vilket gör dem enkla att fästa och de anpas... Läs mer »

Fem favoriter med Lina Ekh

FEM FAVORITER MED LINA EKH

Lina är frilansande makeup-artist med många järn i elden. Hennes fleråriga erfarenhet i skönhetsbranschen, både i Sverige och internationellt har gjort henne till ett proffs på kundbemötande och vi är mycket glada över att ha Lina i vår salong. När hon inte hål... Läs mer »

Fem favoriter med Margaux Dietz

FEM FAVORITER MED MARGAUX DIETZ

Margaux är vårt senaste stjärnskott i bloggosfären som vi lärt oss att älska. Ingen dag är den andra lik med Margaux. Idag är inget undantag då vi gör en djupdykning hela vägen in i hennes handväska för att se vilka produkter hon verkligen inte kan klara sig utan.Nuxe Huile Prodi... Läs mer »

Fem favoriter med Susanne Barnekow

FEM FAVORITER MED SUSANNE BARNEKOW

Med skönhet i fokus delar stylisten och bloggerskan Susanne med sig av shopping- mode- och beautytips i sin blogg där hon även låter oss få följa med på hennes vardagliga äventyr, resor, jobb och massvis av andra spännande happenings.Denna vecka har Susanne tagit paus i sitt hektiska schema f&... Läs mer »

Lyssna på din kropp och följ med den

LYSSNA PÅ DIN KROPP OCH FÖLJ MED DEN

I april fick Isabella Löwengrip tillökning. Passande nog fanns gravidoljan Grow&Glow från Isabellas egen skönhetsserie Löwengrip Care&Color. Bangerhead fick en pratstund med Isabella om hennes måbra tips.Hur mådde du bra under graviditeten?Jag lyssnar på min kropp och följer med den som de... Läs mer »

Hur kopplar du av - Isabellas tips

HUR KOPPLAR DU AV - ISABELLAS TIPS

Alla söker vi balans i vardagen. Men hur stävjar man stressen? Bangerhead fick tips från multientreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, som även är kreativ chef för sitt eget skönhetsmärke, Löwengrip Care&Color.Du som ständigt har många bollar i luften, kan du ge n&arin... Läs mer »

ARTIKEL 1-13 AV 61.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >