Magazine

What we want now

Upptäck din nya hudvårdsrutin.

Klicka här
Editor's choice: hot this year

EDITOR'S CHOICE: HOT THIS YEAR

2017 är här men har du koll på trenderna? Vi vet vilka trender du ska hålla lite extra öga på! Läs om våra favoritlooks och lär dig hur du fixar dem hemma!Metal museMetallnyanser är utan tvekan det mest effektiva sättet att få ögonen att poppa och tar din stil till en ny ... Läs mer »

Editor’s choice: spa heroes

EDITOR’S CHOICE: SPA HEROES

Att ta en liten extra stund bara för sig själv är det bästa du kan göra när den mörka och långa novembermånaden känns som tyngst! Sätt upp ett ordentligt hemmaspa – ibland är det faktiskt bara det som behövs för att finna ny energi!Setting the moodDet första ett hem... Läs mer »

Editor's choice: våra grooming-favoriter!

EDITOR'S CHOICE: VÅRA GROOMING-FAVORITER!

Skönhet brukar vara en kvinnodominerad domän men under de senaste åren har grooming fått allt större fokus och manscaping har blivit en naturlig del av vardagen för många killar. Att hitta rätt i produktdjungeln kan dock ibland vara svårt.  För att hjälpa dig i jakten efter de bäst... Läs mer »

Editor’s choice: cool tools

EDITOR’S CHOICE: COOL TOOLS

Rätt verktyg gör all skillnad! Har du någonsin undrat varför din bronzer inte lägger sig snyggt eller varför du inte får samma härliga glow från din highlighter som alla andra? Svaret kan ligga i verktygen. Vi listade de verktyg som varje beauty-nörd ska ha i sin necessär!Beautyblender the O... Läs mer »

Editor’s choice: brow game so strong

EDITOR’S CHOICE: BROW GAME SO STRONG

När vardagen är som stressigast är en full on glam makeup kanske inte det första man tänker på. Ett par fylliga och noga definierade bryn räcker som tur långt och ramar in ditt ansikte! Vi listade de bästa brynprodukterna genom tiderna! Läs vilka produkter hjälper dig att fixa drömbryne... Läs mer »

Editor’s choice: makeup must-haves

EDITOR’S CHOICE: MAKEUP MUST-HAVES

Anastasia Beverly Hills Contour KitDetta är en palett du helt enkelt behöver i ditt liv! Denna mångsidiga palett använder du för att göra både knivskarp contouring och mer naturliga skuggor. Paletten fungerar även perfekt för att framhäva brynen och ögonen!theBalm Mary-Lou ManizerVår me... Läs mer »

Editor’s choice: Autumn Heroes

EDITOR’S CHOICE: AUTUMN HEROES

Hösten kan vara en utmanande tid i skönhetsvägar. Det torra och kalla höstvädret torkar lätt ut huden och gör den narig och fnasig. Det kalla vädret och den torra luften inomhus påverkar även håret och kan få det att flyga runt som aldrig förr. För att hjälpa dig under de... Läs mer »

Så här får du bort din vattenfasta makeup

SÅ HÄR FÅR DU BORT DIN VATTENFASTA MAKEUP

Vattenfast makeup har sina fördelar: den håller i ur och skur och tål tårar, regn och svett. Det kan dock bli litet kämpigt när det väl är dags att sminka av sig. Meningen är inte att du ska gnugga som en galning varje kväll för att få bort dagens makeup utan det ända som behö... Läs mer »

Fake it 'til you make it

FAKE IT 'TIL YOU MAKE IT

Drömmer du om cocktails på stranden trots att det närmsta du upplevt utav en tropisk ö senaste tiden är bakgrundsbilden på din dator? I så fall har vi produkterna som gör att det ser ut som du varit på St.Barts i 3 veckor.... Läs mer »

ARTIKEL 1-10 AV 10.1  | Visa alla 

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >