Magazine

What we want now

Upptäck din nya hudvårdsrutin.

Klicka här
Förebygga ålderstecken i solen

FÖREBYGGA ÅLDERSTECKEN I SOLEN

Vi har sagt det innan och vi säger det igen: hela 80 procent av hudens förtida åldrande är ett resultat av de skadliga effekterna av UVA- och UVB-exponering. Man kan alltså inte vara för noga med att skydda sin hud mot solen. Som tur finns det en rad olika solskyddsprodukter att välja mellan och långt bort... Läs mer »

Allt du behöver veta om trendingrediensen nyponfröolja

ALLT DU BEHÖVER VETA OM TRENDINGREDIENSEN NYPONFRÖOLJA

Drömmer du om sammetslen hy med jämnare hudton men får ständigt kämpa med stramande kinder och pigmentfläckar? Då har vi något för dig! Den omtalade mirakelingrediensen nyponfröolja har flera fantastiska fördelar och kan bland annat minska synligheten av såväl ålderstecken som... Läs mer »

Behåll din ungdomliga hy i solen.

BEHÅLL DIN UNGDOMLIGA HY I SOLEN.

Solen är en av de absolut största orsakerna till hudens för tidiga åldrande – det vet vi alla. Men visste du att hela 80 procent av hudens förtida åldrande är ett resultat av de skadliga effekterna av UVA- och UVB-exponering? Vi tog fram en solskyddsguide så att du kan njuta av både de soliga da... Läs mer »

3 hårvårdslöften till det nya året

3 HÅRVÅRDSLÖFTEN TILL DET NYA ÅRET

Med det nya året i nära antågande är det hög tid att börja fila på nyårslöften. Varför inte låta 2019 bli året då du låter dina värsta vanor för håret gå i graven och bytas ut mot rutiner som kommer att ge dig starkt, friskt och vackert hår med knappt ... Läs mer »

DAGS FÖR NYSTART: DETOX FÖR HUDEN

Ge huden en detox efter högtiderna! Vi vet exakt har du trollar fram glow och suddar bort alla trötthetstecken!Ta hjälp av syrorVisst känns det som att hela beauty-världen snackar om syror! Det är inte så konstigt med tanke på hur underbara resultat syraprodukter kan ge. Känner du dig som en novi... Läs mer »

VÅRA 5 BÄSTA VEGANFAVORITER JUST NU

Efterfrågan på veganvänliga produkter har aldrig varit större än nu, vilket har lett till att de virtuella hyllorna svämmar över av beautyprodukter som tillverkats utan att djur tagit skada. Men vilka är egentligen bäst? Vi listar våra fem absoluta favoriter just nu.Maria Nila Colour RefreshDet e... Läs mer »

Mirror glaze-hud: så här får du en extrem glow

MIRROR GLAZE-HUD: SÅ HÄR FÅR DU EN EXTREM GLOW

Låter det konstigt att ta sin beautyinspiration från bakverk? Ja kanske lite, men det är precis vad den nya mirror glaze-trenden gör, och det är den förföriskt glossiga glansen hos glasyr på munkar och kakor som eftersträvas. Sugen på att pröva? Vi visar dig de bästa produkterna och kne... Läs mer »

Vad är retinol och varför borde jag använda det?

VAD ÄR RETINOL OCH VARFÖR BORDE JAG ANVÄNDA DET?

Är du sugen på att ta steget från en basic hudvårdsrutin till att börja laborera med högeffektiva ingredienser för att få mer effekt av dina produkter, men vet inte var du ska börja? Lugn, vi hjälper dig. Idag går vi på djupet på retinol – en ingrediens du inte kommer att kun... Läs mer »

5 bästa bodylotions för vintertorr hy

5 BÄSTA BODYLOTIONS FÖR VINTERTORR HY

Vintern tider kan vara härligt, men för huden är kalla temperaturer en utmaning och många blir extra torra under denna årstid. Vi har därför valt ut våra fem favoriter som återfuktar hela kroppen när temperaturen börjar krypa nedåt.Biotherm Lait Corporel Body MilkDet är inte fö... Läs mer »

ARTIKEL 1-13 AV 73.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >