Vilken sheetmask passar dig?

Vilken sheetmask passar dig?

Sheetmasks är det perfekta sättet att skämma bort ansiktet utan att behöva kladda med krämer i burkar och flaskor – och dessutom ger de dig samtidigt material för söndagens instagrampost #sundaymasking. Vi har valt ut våra favoriter utifrån olika typer av behov nedan, spana in och bli inspirerad.

För torrisen

När vintern är i antågande är det många som är i behov av fukt, fukt och mera fukt för att undvika torr och fnasig hud i ansiktet.  Lancome Genifique Hydrogel Melting Mask är en sheetmask som innehåller ett återfuktande och upp-plumpande serum som gör huden slät, mjuk och föryngrad.

För den resultatinriktade

Benton Snail Bee High Content Mask passar den som vill få ut maximalt av sin hudvård då den kombinerar ett högt innehåll av snigelsekret med bigift – två ämnen som är kända för sina skönhetsskapande egenskaper.

För posören

Slå två flugor i en smäll och vårda huden samtidigt som du skapar en garanterad likeraket i sociala medier! Skin79 Animal Masks finns i fyra gulliga utföranden som passar alla hudtyper som är ute efter lite extra fukt (och ett perfekt selfie-moment!)

För effektsökaren

Liva upp maskandet med Berrisom Soda Bubble Mask Poretox Fruit som skummar medan den sitter på huden och på så sätt djuprengör porerna ordentligt. Passar perfekt för den som har oren hud eller besväras av små plitor eller akne.

För romantikern

Lugna och återfukta huden med rosenvatten och olja samtidigt som du drömmer dig bort till Mr eller Mrs Right. Skin79 All That Rose Mask ger din hud lite extra kärlek samtidigt som du kan insupa den lyxiga rosendoften och få en avkopplande stund.

Shop the article

Benton Snail Bee High Content Mask (10pcs)
Benton Snail Bee High Content Mask (10pcs)

360 kr 400 kr Rek.pris 

3
Skin79 All That Rose Mask
Skin79 All That Rose Mask

55 kr Rek.pris 

0
Skin79 Animal Mask
Monkey Cat Panda Mouse
Skin79 Animal Mask

39 kr Rek.pris 

0

Share