Vårstäda i necessären: här är de enda produkterna du behöver i vår

Vårstäda i necessären: här är de enda produkterna du behöver i vår

Om du inte redan har blivit frälst av den superhajpade Kon Mari-metoden finns det en stor risk att din skönhetsarsenal består av en rad mindre välvårdade produkter och saker som till och med utgått! Nu när våren stundar är det hög tid att ta en närmare titt i necessären och plocka undan sådant som passerat sitt bäst före datum och satsa på produkter som kommer att vårda din hud i sommarvärmen samt komplimentera din solkyssta (hoppas, hoppas va?) look på bästa möjliga sätt. Vi vet vilka 5 produkter räcker för en komplett vår- och sommarlook!

Get the glow

När solen tittar fram igen är det dags att ta fram lystergivande produkter. En lätt solkysst hud behöver inte täckas under ett tjockt lager foundation! Satsa istället på lystergivande produkter såsom Pixis Glow Tonic! Denna kultprodukt är ett ansiktsvatten som försiktigt påskyndar hudens cellförnyelse och ger dig klar hy med en vacker glöd! Vill du framhäva din vackra lyster ytterligare kan du dutta ett tunt lager av RMS Beautys Living Luminizer på kindbenen, näsryggen och amorbågen. Den krämiga konsistensen återfuktar huden men lämnar aldrig en kladdig känsla!

Smokey, smokey

Less is more är en bra grundregel till våren och sommaren men ibland vill man också vara lite festfin! En av de stora trenderna från catwalken är sexigt sotade ögon och den perfekta vårversionen av denna klassiska look gör du lätt med hjälp av en krämig kajalpenna! Använd till exempel Rodials Smokey Eye Pen och dra den först längs fransraden och tona sedan försiktigt. Pennan går även att bygga upp lager på lager för en mer dramatisk effekt!

Add some colour                                                                                                                            

En annan stark catwalk-trend för denna vår är färgstarka läppar! Tänk dig djupa röda, intensiva rosa och livliga orangea nyanser – omedelbara vårkänslor! Färgstarka läppar är dessutom den perfekta trenden för den morgontrötta beautynörden då denna look egentligen inte behöver mycket mer än ett starkt pigmenterat läppstift såsom Lancômes Matte Shaker som innehåller dubbelt så mycket pigment som ett vanligt läppstift och sitter som berget hela dagen ut!

Shield from the sun

Vi alla hart hört om hur viktigt det är med solskydd men ändå är SPF något som man ofta kommer ihåg först när det är för sent och skadan har skett.  Solskydd borde man egentligen använda året om men om du inte gjort det hittills är det hög tid att börja smörja in dig. Elizabeth Arden Pros Triple Protection Factor Face & Body kan du använda på både ansikte och kropp och motverkar även tecken på för tidigt åldrande!

 

Shop the article

RMS Beauty Living Luminizer
RMS Beauty Living Luminizer

328 kr 410 kr

5
EKO
Lancome Matte Shaker
186 270 272 189 374 378 379
Lancome Matte Shaker

fr. 167 kr fr. 209 kr

1
Pixi Glow Tonic
Pixi Glow Tonic

239 kr 299 kr

3
Rodial Smokey Eye Pen
Black Brown
Rodial Smokey Eye Pen

204 kr 255 kr

0

Share