Trött på gult? Dessa 3 silverschampon räddar ditt blonda hår

Trött på gult? Dessa 3 silverschampon räddar ditt blonda hår

Du är inte ensam om att undvika gula toner i håret – kalla champagneliknande nyanser är populära även i höst. Ett bra silverschampo ger perfekt isigt svall och sparar pengar genom att förlänga tiden mellan frisörbesöken.

Fudge Clean Blonde Shampoo

Detta är tungviktaren när det kommer till att radera gula toner ur håret. Schampot har en intensivt mörklila färg och kan ge missfärgning av naglarna, så använd gärna handskar vid applicering. Schampot kan användas på vanligt sätt eller lämnas att verka i 10 minuter för extra effekt. Rekommenderas inte för kraftigt blekta hår då det kan dra åt sig av pigmentet och ge lila skiftningar i håret.

Maria Nila Sheer Silver

Ett perfekt schampo för den som vill dämpa gyllene toner utan risk för att få missfärgat hår. Schampot är dessutom så milt att det kan användas dagligen, och formulan torkar varken ut hår eller hårbotten. Följ upp med inpackningen från samma märke för ett mer intensivt resultat.

Kevin Murphy Blonde Angel Wash

Om glans och lyster är lika viktigt som den kalla nyansen är detta ett schampo för dig. Med en gudomlig doft och snygg flaska passar den dessutom den mest kräsna beautylovern. Para med inpackningen i samma serie för bästa effekt.

Shop the article

Maria Nila Sheer Silver Shampoo (350ml) Y
Maria Nila Sheer Silver Shampoo (350ml)

259 kr 259 kr Rek.pris 

26

Share