Trend alert: Autumn hair

Trend alert: Autumn hair

Trend alert: autumn hair
Höstens trender andas raffinerad lyx och exklusivitet som aldrig förr så nu behöver du inga ursäkter för att stoltsera med din stil! Välj fylliga jordfärger, dyrbara material, accessoera med stora statement-smycken och balansera looken med en naturlig frisyr med härlig textur. Håret får gärna ha en mjuk, matt och rufsig look! Spana in våra tips för produkter som hjälper dig fixa höstens trendigaste frisyr!

I woke up like this
I höst ska du glömma tajta lockar och låta ditt hår hänga löst i mjuka vågor. Du får gärna se lite nyvaken ut! Använd till exemepl Oribes härliga, texturgivande produkter för att fixa det perfekta, lyxigt rufsiga svallet. Som ett av de absolut mest exklusiva hårvårdsmärken har Oribe blivit en riktig kultfavorit bland sådana ikoner som Kate Moss, Naomi Campbell och Gisele Bündchen. För att få det perfekta självfallet kan du helt enkelt låta håret torka i en knut. Du kan snabba på processen genom att föna knuten försiktigt. Skydda håret först med Oribes Balm D’or och fixera vågorna med Oribes Imperméable -hårspray och voilà! Du kan lätt få din omgivning att tro att du bara råkar ha den orättvisa turen att alltid vakna upp till en perfekt hårdag!

Great hair, don’t care
R+CO är en annan kultfavorit för perfekt slarvigt hår och kommer definitivt att ta Skandinavien med storm denna höst! Deras Badlands Dry Shampoo Vax användes flitigt under modeveckan och är något du bara måste ha i ditt liv! Det är en del torrschampo och en del stylingpaste som ger ditt hår både stadga och struktur och kommer garanterat att ändra dina hårvårdsrutiner! Det passar perfekt för att fräscha upp håret när du inte har tid eller ork för en dusch. Smidigt, coolt och ger dig den där lagom obrydda looken!

Shop the article

Oribe Signature Conditioner (200ml)
Oribe Signature Conditioner (200ml)

429 kr 389 kr Rek.pris 

1
Oribe Signature Shampoo (250ml)
Oribe Signature Shampoo (250ml)

429 kr 369 kr Rek.pris 

1
Oribe Imperméable (200ml)
Oribe Imperméable (200ml)

429 kr 379 kr Rek.pris 

1
Oribe Balm d'Or (100ml)
Oribe Balm d'Or (100ml)

479 kr Rek.pris 

2
R+Co Badlands Dry Shampoo Wax (62g)

Share